asi selles ongi, et kui varem oli see ta leib siis nüüd igapäevaga see enam ei ole ja iga uus ost flopib kuna paremaks herr wenger neid oma süsteemiga ei tee (loeut of pos). Ox pelab kloppi all nagu noor jumal. Laca aga on kasutu kuna me mängime sideways jalgpalli ning alexisele/mesutile ei suudetud kohe tuua normaalset liikuvat ründajat ning peale santi vigastust ei suutnud härra seda plan b varianti klubisse tuua. Iga ost/otsus tuleb season too late ffs. Nüüd lekib igaliin kuna pole tehtud neid otsuseid (puit välja ja noored/kindla ülesandega uus ost) kuid järjekindlalt leiti aega sisevôitluseks, lepingu saagaks ja bein sports intevjuudeks selleasemel, et lôpetada see pull ära. See küna on nii lôhki, et remontima peaks seda keegi muu. Kas juhtkonnal on mune? EI. Ja nii me vaatame hooaeg veel v 3 kuda sama sitt kestab edasi. Mingit loogikat ma hetkel ei näe mida me nagu teha üritame? Kaitsta, rünnata, palli hoida me ei oska.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKelle sina oleks valinud siis? Wengeril on ju hetkel üsna seotud käed vigastuste ja Sanchezi saaga tõttu. Arsenali pingimeeste tase hetkel paraku tundubki selline olevat nagu täna nägime.
Jah meil mehed vigased ning minema minemas, aga Holdingu asemel Elneny ja Welbecki asemel kasvõi torbik ei ole ju palju paluda. Nelson võiks ka pingilt võimalusi saada.
Järgmine kord võiks Kolasinac uuesti äärekaitses olla ning AMN keskväljal alustada Xhaka asemel. On piisavalt head minekut ning külma närvi näidanud, et minu silmis võimalust seal saada. Nagunii me millegi peale see hooaeg ei mängi. Xhakast oleks seimaani rohkem oodanud/lootnud. Tean et söötu jagab täitsa muhedalt ja lademetes, aga samas pikki palle võiks ta minu arust rohkem jagada. Eks pole ka väga kellelegi jagada kui Iwobi tuleb alla palli küsima, Welbecki pallikontrolli näide on juba üleval ning Lacal mingi eriline sitt seeria käsil aga siiski. Xhakal on selliseid Clichy'likke mängust välja lülitumisi liiga palju for my liking though.
Kommentaar
-
Siia kaosesse natukene kõlakaid ka. Järgmised päevad peaksid selgust tooma kuhu Alexis siis lõpuks liigub. Kui ta Manusse läheb, siis ma tõemeeli loodan, et niipalju mõistust on, et sealt Miki vastu kaubeldakse. Lihtsalt raha eest ta sinna lasta oleks päris kõva fuckup, kui meenutada siin varasemaid aastaid.
Eile läksid kõvemaks jutud ka Aube kohta, kes jäeti Wolfsburgi vastu koosseisust välja. Samuti hakkas mees twitteris Ozili, Giruud ja EPLi jälgima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustSiia kaosesse natukene kõlakaid ka. Järgmised päevad peaksid selgust tooma kuhu Alexis siis lõpuks liigub.
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustEile läksid kõvemaks jutud ka Aube kohta, kes jäeti Wolfsburgi vastu koosseisust välja.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustSiia kaosesse natukene kõlakaid ka. Järgmised päevad peaksid selgust tooma kuhu Alexis siis lõpuks liigub. Kui ta Manusse läheb, siis ma tõemeeli loodan, et niipalju mõistust on, et sealt Miki vastu kaubeldakse. Lihtsalt raha eest ta sinna lasta oleks päris kõva fuckup, kui meenutada siin varasemaid aastaid.
Eile läksid kõvemaks jutud ka Aube kohta, kes jäeti Wolfsburgi vastu koosseisust välja. Samuti hakkas mees twitteris Ozili, Giruud ja EPLi jälgima.
Kommentaar
-
Okei, et kui oleks variant saada Aube, siis ei võtaks, sest äkki lacazette saab halva sõnumi? Mees pole 8 mängu väravat löönud, talle ongi selliseid sõnumeid ja konkurentsi vaja. Mis puutub distsipliini probleemidesse, siis endiselt võtaks selle riski, et tuleb mingisugune muutus seal peas. Ma ei saa teie loogikast aru, eks jätkame Wellbeckiga siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustOkei, et kui oleks variant saada Aube, siis ei võtaks, sest äkki lacazette saab halva sõnumi? Mees pole 8 mängu väravat löönud, talle ongi selliseid sõnumeid ja konkurentsi vaja. Mis puutub distsipliini probleemidesse, siis endiselt võtaks selle riski, et tuleb mingisugune muutus seal peas. Ma ei saa teie loogikast aru, eks jätkame Wellbeckiga siis.
Aube'i jõgi Prantsusmaal, Seine'i lisajõgi
Aube'i departemang Prantsusmaal Champagne-Ardenne'i piirkonnas
Aube, kirjastus
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustAube on mitme koha ja muu objekti nimi.
Aube'i jõgi Prantsusmaal, Seine'i lisajõgi
Aube'i departemang Prantsusmaal Champagne-Ardenne'i piirkonnas
Aube, kirjastus
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustOkei, et kui oleks variant saada Aube, siis ei võtaks, sest äkki lacazette saab halva sõnumi? Mees pole 8 mängu väravat löönud, talle ongi selliseid sõnumeid ja konkurentsi vaja. Mis puutub distsipliini probleemidesse, siis endiselt võtaks selle riski, et tuleb mingisugune muutus seal peas. Ma ei saa teie loogikast aru, eks jätkame Wellbeckiga siis.
Muidu on meil aga seda raha tunduvalt paremini võimalik kasutada:
*ääreründaja/äärepoolik - täiesti puudulik lüli praegu (Welbeck ei oska midagi, tema ei kuulu kuskile hulka) kuhu oleks 2 nägu vähemalt juurde vaja, Alexis teeb minekut ning varasemalt müüdi üks mehike suve lõpul sealt maha. Saaks minna normaalse taktika peale ning Welbecki kaugemale platsilt lükata.
*keskkaitse - Kos on krooniliselt katki, BFG pensil pmst, Holding ja Chambers on kuidas päev ja sekund juhatab ning Mustafi eksib liiga palju nii oma sirgete läbisöötude kui positsioonivalikuga.
Ja siis suvel oleks vaja üle veel vaadata:
*RB - Seda siis hetkel kui Debuchy minekut teeb
*keskväli - Xhaka, Ramsey, Wilshere, Elneny, AMN hulgast esimene on jätkuvalt alavormis, järgmise kahega terve hooaja vältel arvestada ei saa, järgmine ei saa lihtsalt võimalust ning viimane mängib äärekaitses.
*AMC - kui Özil minekut teeb siis oleks ilmselgelt vaja ka tema asendada, Iwobi pole minu arust grammigi arenenud selle ajaga kui ta ca 2 aastat tagasi platsile järsku hakkas pääsema, vist isegi halvemaks läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustNaljakas ja masendav at the same time. Arsenal Fan Tv-d ei hakka siia kleepima aga jah..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar