Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
-
Ma võtan julguse korra enda küsimust korrata - kas päriselt oleks Arsenali fännid õnnelikud Sanchez-> Auba vahetuse üle (oki, saan aru, et kui oleks Miki+Auba siis teine asi, prg küsin konkreetselt selle kohta....).
EI, ma ei väida nagu Auba oleks kehv mees.
EI, ma ei väida, et see oleks Laccale kehva sõnumi saatmine
ega midagi muud sellist.
Ma ütlen seda, et Arsenali probleem ei ole absoluutselt tipuründes. Auba on tipuründaja ja minu meelest on tipurünne Lacca ja Giroud näol üks absoluutselt kõige paremini mehitatud positsioone Arsenalil üldse ja näeks mitut-mitut-mitut positsiooni mis oleks olulisemad. Veelgi enam - kurat, Auba on viimase mingi poole aastaga olnud põhimõtteliselt full-balotelli mode. Väga tujukas, nõudlik, distsiplinaarprobleemidega... (ja ei imestaks kui suvel juba jälle Reali armastus tuleb) aga noh kellele ema ja kellele tütar muidugi. Ja täitsa võimalik, et näen ainult negatiivset külge siin. Heas vormis Auba on kõva mees, selle vastu keeruline vaielda.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMa võtan julguse korra enda küsimust korrata - kas päriselt oleks Arsenali fännid õnnelikud Sanchez-> Auba vahetuse üle (oki, saan aru, et kui oleks Miki+Auba siis teine asi, prg küsin konkreetselt selle kohta....).
ega midagi muud sellist.
Ma ütlen seda, et Arsenali probleem ei ole absoluutselt tipuründes. Auba on tipuründaja ja minu meelest on tipurünne Lacca ja Giroud näol üks absoluutselt kõige paremini mehitatud positsioone Arsenalil üldse ja näeks mitut-mitut-mitut positsiooni mis oleks olulisemad. Veelgi enam - kurat, Auba on viimase mingi poole aastaga olnud põhimõtteliselt full-balotelli mode. Väga tujukas, nõudlik, distsiplinaarprobleemidega... (ja ei imestaks kui suvel juba jälle Reali armastus tuleb) aga noh kellele ema ja kellele tütar muidugi. Ja täitsa võimalik, et näen ainult negatiivset külge siin. Heas vormis Auba on kõva mees, selle vastu keeruline vaielda.
Taktikaid on samuti jalgpallis küllalt, ning minu mälu mööda sai teda kunagi St. Etienne'i eest vaadatud kus ta mängis täitsa edukalt paremal äärel. Lausa nii edukalt, et Arsenal juba siis tahtis teda osta ja samuti Dortmund. Kindlasti on võimalik ka tekitada mingisugune versioon kahe ründajaga mängimisest koos Lacaga. Ning iga variant mis hoiab Welbecki või Iwobit algrivist eemal, on pigem positiivne variant. Eks elu näitab ja pigem on klubil vaja selliseid positiivsema noodiga muresid, kui käsi laiutav Alexis.
Seega, hetkeseisuga ma olen rahul, kui tehakse transferid Walcott -> Auba ja Alexis -> Miki.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMa võtan julguse korra enda küsimust korrata - kas päriselt oleks Arsenali fännid õnnelikud Sanchez-> Auba vahetuse üle (oki, saan aru, et kui oleks Miki+Auba siis teine asi, prg küsin konkreetselt selle kohta....).
ega midagi muud sellist.
Kui Sanchez oleks lepingut uuendanud, siis ma ei vahetaks teda mingil juhul kellegi vastu, sest ta on seda tüüpi psühh, kes mulle meeldib ja ma olen poisil silma peal hoidnud ammu enne Arsenali ja Barcelonat. See on muidugi üsna ebaoluline aspekt. Mulle meeldib Alexise never surrender terjeri suhtumine, aga teisalt ta pole ikka oma vigadest vabanenud - isetseb ja saab palju pallikaotusi. Sellest hoolimata on ta üldiselt ilgelt hea ja kindlasti ära ei oleks andnud kui oleks pikk leping ja oleks tuldud Aubat või Mikit pakkuma.
Kuna aga lepinuga on perses selgelt, siis praegune meeleolu on, et tuleb võtta, mis võtta annab ja ikka parem kui tasuta läheb. Seega Miki on minu jaoks ok diil ja võibolla sobitub ka hetkel meie kehvasti toimivasse satsi isegi veidi paremini kui Sanchez. Ehk siis hoiab paremini palli ja äkki tuleb rohkem mõtestatumaid rünnakuid. Noh eks näis.
Auba on minu jaoks müstiline teema, kui tõesti see diil peaks sündima. Täpselt nagu sa ütlesid, on meil juba tipuründajad olemas. Palju rohkem oleks tegijad DMi vaja, sest Xhaka ei vea välja. Ja Alexist ei asenda Auba kindlasti- tema suunamine äärele oleks raiskamine. Lacazette ka väga äärele ei sobi. Tont teab mis siit tuleb. Ei usu et kumbagi väga pingile jäetaks.. Naaseme 2 ründaja juurde ?? Ma ei tea.
Teisalt jälle, iga koloriitne ja kõrge tasemega signing tõstab veidi tuju Alexise mineku üle ja hind pole ka praegusel turul väga segane vist. Nii et noh tulgu ja toogu veidi rõõmu siia pasamerre.
Ei tea kas nüüd täpselt su küsimusele vastasin aga nagu ma ütlesin - segased lood on meil siin.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Mikiga saate veel kamaluga pallikaotusi juurde, pluss tsenderdused mis üle küljejoone veerevad 🙂
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMikiga saate veel kamaluga pallikaotusi juurde, pluss tsenderdused mis üle küljejoone veerevad
Kommentaar
-
Emotsioonid on toredad asjad, kuid vaatame korraks kuiva infot ka:
Miki: 931 minutit, 22 korda on pall ära võetud, söödutäpsus 82,5 %
Alexis: 1508 minutit, 48 korda on pall ära võetud, söödutäpsus 72,4 %
Järeldusi võite ise tehasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Hmm. Ei saa nõustuda. Sest hetkel sa ei arvestanud Alexise juustele kuluvat raha ja seda, et Miki on kitsedega harjunud.
e: mägikitssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEmotsioonid on toredad asjad, kuid vaatame korraks kuiva infot ka:
Järeldusi võite ise tehaAmorim <3
Kommentaar
-
KDB: 1971 minutit, 35 korda on pall ära võetud, söödutäpsus 83,1 %
Eriksen: 1966 minutit, 49 korda on pall ära võetud, söödutäpsus 81,4 %
ja boonusena
Paul: 1134 minutit, 19 korda on pall ära võetud, söödutäpsus 84,6 %see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMiki: 931 minutit, 22 korda on pall ära võetud, söödutäpsus 82,5 %
KDB: 1971 minutit, 35 korda on pall ära võetud, söödutäpsus 83,1 %
Eriksen: 1966 minutit, 49 korda on pall ära võetud, söödutäpsus 81,4 %
ja boonusena
Paul: 1134 minutit, 19 korda on pall ära võetud, söödutäpsus 84,6 %
Ma julgeks igaljuhul väita, et Alexis on rohkem mängumees kui Miki.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar