Algselt postitas SleepWalking
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas the Kop Vaata postitustMiki väga hea mängumees ning sobib Arsenali kindlasti palju rohkem kui unitedisse! Saaks sama vormi mis Dortmundi parimatel aegadel. Väga ok!
Nagu Wenger ütles, siis Alexis kihutas eile Manchesteri ja Miki oli täna Londonis. Done deal.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Siin käib nagu Laika lohutamine kellelt kosmosesüstik ära võetud ja purilennuk asemele antud. "See on jumala hea, saab lennata küll ".
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Lisaks:
The Telegraph say Arsenal are ready to increase their bid for Pierre-Emerick Aubameyang after an opening £45m offer was rejected. Dortmund want around £55m.
Hea - Giroudi ei tohi müüa. Giroudile tuleb ehitada kuju Ashburton Grove'i ette. Andke Dortmundile lihtsalt mis nad küsivad ja pole vaja sinna kedagi lisaks saata. Kui, siis Welbecki ehk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustSelliseid kaikaid nagu Welbeck osatakse ikka ainult Inglismaal hinnata. Olen veendunud, et Dortmund sellist tegelast küll ei soovi isegi kui ta tasuta mängiks.
Samas, teistes uudistes - Ivan, Huss ja Sven on Dortmundis (teise pildi taustal Aubameyangi auto):
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSiin käib nagu Laika lohutamine kellelt kosmosesüstik ära võetud ja purilennuk asemele antud. "See on jumala hea, saab lennata küll ".Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas nii loll on väga raske olla?
Mu eelmine post oli tegelikult natuke läbi arooniate tulnud.
Sellest kui loll ma olen või kui raske mul olla on loll...Ma ei oska isegi vastata su küsimusele. See võib ka muidugi tulla sellest mis sa küsisid !?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSiin käib nagu Laika lohutamine kellelt kosmosesüstik ära võetud ja purilennuk asemele antud. "See on jumala hea, saab lennata küll ".
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMiks sa mind ei lohutanud kui mu naine ära läks ja su ema asemele tuli.
Aitab teema risustamisest vast kah !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar