Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustSee pole Alexis, see on Welbeck in disguise.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustSee pole Alexis, see on Welbeck in disguise.
Kommentaar
-
KDB-l on 94 mänguga 45 söötu - kui ma ei eksi. Magic indeedsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKDB-l on 94 mänguga 42 söötu. Magic indeed
Kommentaar
-
You're*
KdB mängis/b koos Aguero, Silva, teise Silva, Sane, Sterlingu ja Jesusiga.
Özilil on olnud rõõm mängida koos Sanogo, Welbecki ning Iwobiga. Lisaks siis Giroud, Walcott ning nüüd Auba ja Laca. Ja see ikkagi ei muuda asjaolu, et Özilil on 50 söötu praeguseks kiireimini koos EPLis. Küll KdB jõuab ka varsti sinnani.
Kommentaar
-
Tuu aig, mil Euroopa meistrite liigat mängitas, om Arsenali tiimä väega tassa olnu. Täna tuleb lma naljata tagliatelle di Gattuso sisse ahmida, muidu ei näe mõtet isegi homme enam jopevenda pukis hoida. Kuigi teame ju kõik, kui kaalukas see Euroopa liiga võit õigupoolest on. Üks Mändsesteri punane klubi sai eelmine aasta miskipärast selle kopsikuga pähe ja teame kõik, mis üleeile juhtus.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa pole nii margist daivi näinud aastaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa pole nii margist daivi näinud aastaid.
Fortuuna peab meile vahel naeratama ka (loodan, et ei jinxy...)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar