Peaks ka mingit tribuuti jagama ja viisakusavaldusi jagama, aga paraku lugesin seda uudist üsna emotsioonitult ja see teebki, vähemalt minu silmis, kogu selle loo üsna kurvaks. Kui ikka usk ja usaldus on kadunud, ei saa ka vanade teenete eest kohe sitaks propsi viskama hakata, ehk juhtub see kunagi hiljem. Hetkel meenuvad just need valusamad ajad ja luhta läinud trofeed alates 2007/2008 big fuck upiga lõpetades CL finaaliga Barca vastu. Kusjuures isiklikult too 2007/08 hooajaga mingi tükike minust kadus ja olen tihtipeale ennast vaevanud küsimustega what if jne. See oli esimene hooaeg Henryta, mõnusalt uute tuultega koosseis, üle poole hooaja juhtida tabelit kuniks üks mees invaliidiks sõideti. Olen tänase päevani veendunud, et see liigatiitel kaotati just tol päeval. Kõike arvesse võttes oleks see tiitel tol ajal suurt rolli mänginud (eriti järgnevate aastate suhtes) ja ehk kirjutaksin täna vähe heledamates toonides, mitte ei nostalgitseks siin oleksite ja poleksitega. Huvitavaks tõotab minna sellegipoolest, jääme ootele ja monsjööle - head teed.
Ja noh, see Euroopa Liiga...las ta tuleb ära siis, kasvõi Galatasaray eest.
Ja noh, see Euroopa Liiga...las ta tuleb ära siis, kasvõi Galatasaray eest.
Kommentaar