Cech oli võimas. Lenol hea õppida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustCech oli võimas. Lenol hea õppida.
Cechi jalaga mäng on nii kohutavalt halb, et nii ta ise kui terve kaitseliin on alati hirmust kanged, kui seda tegema peab.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMentaalselt kõige nõrgem tiim liigas
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustWen.er on saadaval!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustCity ja Chelsea mängude järel kuulutada maailmalõppu. Tule taevas appi kui klassikuid tsiteerida.
Kommentaar
-
Natuke juhtusin isegi nägema seda viimast mängu.
Kuigi ma arvan endiselt, et vana hea 80/20-teooria täies hoos (seda, mis on, ei hinnata) ja kahjuks Arsenali fännid ei tahtnud Wengeri kohta kihlvedu teha (et järglane on sitem), siis need kaks esimest suhkamit on saadud ikkagi eeldatavalt tugevamalt. Seega pole jauruks eriti vajadust.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNatuke juhtusin isegi nägema seda viimast mängu.
Kuigi ma arvan endiselt, et vana hea 80/20-teooria täies hoos (seda, mis on, ei hinnata) ja kahjuks Arsenali fännid ei tahtnud Wengeri kohta kihlvedu teha (et järglane on sitem), siis need kaks esimest suhkamit on saadud ikkagi eeldatavalt tugevamalt. Seega pole jauruks eriti vajadust.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNatuke juhtusin isegi nägema seda viimast mängu.
Kuigi ma arvan endiselt, et vana hea 80/20-teooria täies hoos (seda, mis on, ei hinnata) ja kahjuks Arsenali fännid ei tahtnud Wengeri kohta kihlvedu teha (et järglane on sitem), siis need kaks esimest suhkamit on saadud ikkagi eeldatavalt tugevamalt. Seega pole jauruks eriti vajadust.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNing täpselt nii ju ka on. Ma ei viitsi kõiki lehti ja poste läbi kammida siin alates juunist, aga ma ei mäleta, et ükski Arse avatariga postitaja oleks kordagi maininud kordagi Wengerit sellises kontekstis. Arvestades, et uuel treeneril oleks vaja 2-3 akent oma käe järgi tegutsemiseks turul ja lisaks ka veel aega, et need mängijad kokku sulatada ja mängima saada siis 2 aastat võiks treenerile ikkagi anda, enne kui lennukeid rentima hakata.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustsiis 2 aastat võiks treenerile ikkagi anda, enne kui lennukeid rentima hakata.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustlol, nagu keegi seda aega tänapäeval annaks. Kaks mängu, kaks kaotust. Tik-tok.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar