Kuradi kahju, et see ilus 22 unbeaten seeria nüüd läbi sai, aga eks olid ka kõik tingimused soodsad - neil uus treener ja meil totaalne huumor kaitseliinis. Lõpetasime back4: AMN-Kos-Xhaka-Monreal. See ei ole ühestki otsast normaalne, kui alles praktiliselt nädal tagasi oli valik Bellerin-Mustafi-Sokratis-Holding-Kolasinac.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKuradi kahju, et see ilus 22 unbeaten seeria nüüd läbi sai, aga eks olid ka kõik tingimused soodsad - neil uus treener ja meil totaalne huumor kaitseliinis. Lõpetasime back4: AMN-Kos-Xhaka-Monreal. See ei ole ühestki otsast normaalne, kui alles praktiliselt nädal tagasi oli valik Bellerin-Mustafi-Sokratis-Holding-Kolasinac.
Iwobi oli samuti oma "headuses". Milleks teda vaja on? Liverpool äkki tahab ära osta? Mingi 50 milli eest, näiteks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustAlates Adamsist ja Keownist ei ole Arsenalis ühtegi korralikku keskkaitsjat olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustkreeklased...Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustsee on puhtalt Unai enda tekitatud kaotus. Meil on noori sägasid küll keda mängitada ja ei pea wengerlikult kôiki kaitseliinis out of pos mängitama. Raisatud vôimalus ja tabeli eel-viimaselt sisse saada on kole. Welcome earth!
Shit happens, Unai ajastu esimene nö "päris-kaotus" siiski. Küsimus ongi, mismoodi end kogume ja kas need krdi ületee olevad jammy cuntid eespool ka midagi droppima hakkavad varsti. Top4 on hetkel ikka enda teha.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Pigem paneks tänase kaotuse kaitse kvaliteedi, kui et treeneri takude süüks. Maitland noor, Bellerin ilmsüüta, Guendozi roheline.
Monreal, Koscielny ja (kahjuks ka) Lichtsteiner on siiski (ei tahaks nimetada, sest saime neilt just kaotuse) aga Southamptoni kvaliteet, kas siis oskuste(Koscielny) või vanuse(Monreal, Lichtsteiner) poolest. Asjale lahenduse leidmine pole ilmselgelt kohe ja praegu.
Ei tea öelda, kas Lacazette'ga alustamine oleks midagi muutnud aga Iwobi päris 100 prosa täna ei pannud, samas siiski innukam tegevus kui "can't-be-arsed" Özil.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSokratis on siiani päris hea olnud samas, mitte küll eelmainitud härrade kingapaelade sidumiseks piisavalt fit, aga siiski hea. Mustafi osas olen nõus. Talvises aknas oleks vaja Sokratise masti mehi kaks tükki juurde. Ei tea kas saame ühegi või on Koscielny ja noor kreeklane piisavad Rauli arvates?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Papastathopoulos on ka F1-st kiirem, Tallinna vanalinnas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Tundub, et sellega lood siis vist nüüd sedapsi. Siiani ei uskunud, et nende puudumiste taga oleks olnud enamat kui vigastus aga kui avalik lähenemine asjale ei ole mitte ilus seletus, et rotation, illness vms. vaid lihtsalt "tactical decision" siis on jutud ju tegelikult selged. Jaanuaris ehk leiab omale uue klubi (Juve? ) ning saame kõik oma eludega ilusti edasi liikuda. Nii tema kui meie. 350k p/w palgaraha eest saab Ramseyle lepingu anda või tuua sisse kellegi, kes mahuks taktikaliselt peatreeneri valikusse.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Iwobi tuleks ka rahaks teha kui veel keegi tahab. Jääb puudu, midagi teha pole."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustIwobi tuleks ka rahaks teha kui veel keegi tahab. Jääb puudu, midagi teha pole.
Aga Iwobi osas on mul veidike nõutum seis. Emery valitsemisaja alguses tundus justkui, et ta leidis oma võimed üles, aga viimased 3-4 mängu on ta täielikult tagasi regresseerunud.
Özili osas tundub üha enam, et miski mida ta platsil teeb (või siis ei tee) häirib Emeryt piisavalt palju, et teda järjepidevalt kõrvale jätta. Jaanuari aknaga ei saa mõlemat nr 10 ka maha ärida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar