Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustDenis on mängija, kes vajab stabiilset mänguaega. Barcast laenul olles tegi kõva hooaja Villarealis, olles minu meelest selles satsis üks silmapaistvaim mängija. Just enesekindluse pealt, mida rohkem minuteid, seda parem mees. Barcas ei sobinud talle üldse kohe see 75 pealt lülitumine, karikates nt oli sageli hea, aga liigamängudes, kui saigi harva alustada, närviline ja silmapaistmatu.
Tehnika laitmatu, töötahe ka, mõlema jalaga suudab lüüa, kuid tema nõrgimad kohad on õbluke frame ja otsuste vastuvõtmine- tihti kas otsustamatu või suudab tema mõtteid lugeda vaid tema ise. World beater ta ei ole, aga kasulik meeskonnamängija minu meelest küll. pole olnud ka väga vigastustealdis, aga noh, Arsenal...
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustUnai ütles, et raha pole ja ainult laenudiilid on reaalsed.
Iseenesest ilmselt see laenujutt on tõsi, aga vähemalt ei hakata mingit udu ajama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustPalju õigem taktika kui enne akna avanemist lasta välja jutud "Arsenalil on ostudeks 500 miljonit triljonit naela!".
Iseenesest ilmselt see laenujutt on tõsi, aga vähemalt ei hakata mingit udu ajama.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEd Woodward igatahes, veits jama ikka Arsenali suuruse klubi jaoks sellises seisus olla.
Kommentaar
-
Kuskil siin liikusid vahepeal ringi ka graafikud kus näidati palju on klubisse investeeritud omanike poolt. Meie vuntsil oli see ju suur ümmargune null. Tegelikult on ka see vale sest ta võtab iga aasta "konsultatsiooni" raha mõni miljon millega saab oma rantšot hooldada.
Eks see kurb ole, et just meile see vunts sattus. Lühikest iga talle meie pukis, ehk tuleb keegi ja päästab meid temast. See FFP mida meil pidevalt leiderdadakse... Ma ei tea. Pmst kõikidel klubidel peale meie on sellest totaalselt pohhui ehk siis me kullakallis juht ilmselt peidab ennast selle taha.
Kommentaar
-
Well fuck...
Ei saa aru kuidas sa saad peale Brightoni, Liverpooli ja Fulhami mängu öelda, et "jep, see tiim veab top 4 koha välja."
Ainuke vastus on, et omanik pole mänge vaadanud... Kui me ei too mitte kedagi tiimi siis ma näen et me pigem langeme liigas allapoole (ilmselt ManU paneb praeguse tuhhiga mööda) ja me peame 6nda kohaga rahul olema. Pikas plaanis selline suhtumine meid muidugi tipule lähemale ei vii, aga vähemalt on lootus, et Euroopa Liiga toob meile tõotatud maa. Äkki siis ollakse ülevalt poolt nõus tengelpunga avama.
Ma nii optimistlik pole, et arvata, et meie juhtkond nii tark on, et hämab nende rahajuttude kohapealt, aga eks lootus sureb viimasena
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKui meil oleks ainult keegi kes oskaks ründajatele olukordi tekitada ja viimast söötu panna... oh wait.
Pingiotsale vôinuks ju ikka saada,ei?
#whymandoingthis!
Kommentaar
-
Noored ulukid toppisid City 5-1 kotti. Loodetavasti mingi hetk kui saab Herr Head Coachile selgeks, et top 4 ei sõua. Pmst peale 3.02 peaks selge olema see siis võiks ju vaadata vähemasti liigas ulukite poole kui "üritame" tagaust kraapida Euroopas.
https://www.football.london/arsenal-...gs-vs-15678087
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar