Mustafi puhul jah, kui on üks harv hea mäng siis peab kergendatult hingama aga mille halvaga Sokratis hakkama on saanud? Minuarust on ta üks kindlamaid mehi väljakul enamasti ja eriti just meie väga kehvas kaitseliinis üks väheseid keda saab usaldada natukenegi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMustafi puhul jah, kui on üks harv hea mäng siis peab kergendatult hingama aga mille halvaga Sokratis hakkama on saanud? Minuarust on ta üks kindlamaid mehi väljakul enamasti ja eriti just meie väga kehvas kaitseliinis üks väheseid keda saab usaldada natukenegi.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Mustafi on täielik müsteerium, 35 milli aastal 2016. Kõik vajalikud keskkaitsjale tähtsad omadused on pasad ja lisaks sellele häirib, kuidast ta alatihti midagi ära tõmbab ja nägusid teeb. Minu silmis see mees ei rehabiliteeri ennast isegi 3 värava Tottenhami vastu. Pange palun enampakkumisele."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustMustafi on täielik müsteerium, 35 milli aastal 2016. Kõik vajalikud keskkaitsjale tähtsad omadused on pasad ja lisaks sellele häirib, kuidast ta alatihti midagi ära tõmbab ja nägusid teeb. Minu silmis see mees ei rehabiliteeri ennast isegi 3 värava Tottenhami vastu. Pange palun enampakkumisele.
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustMustafi on täielik müsteerium, 35 milli aastal 2016. Kõik vajalikud keskkaitsjale tähtsad omadused on pasad ja lisaks sellele häirib, kuidast ta alatihti midagi ära tõmbab ja nägusid teeb. Minu silmis see mees ei rehabiliteeri ennast isegi 3 värava Tottenhami vastu. Pange palun enampakkumisele.
Ma isegi ei taha teada palju väravaid me tema siinoleku ajal oleme suuremal või väiksemal määral sisse lasknud tema süü tõttuVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Ok, see on olnud kõige hullem slow-mo car crash mis võimalik on. Guendouzi-Elneny keskväli = absoluutselt õudne, 0 kontrolli, 0 edukat palli ettepoole. Özil on nurka ära eksitatud paremal. Sokratis võttis hooaja 10. kollase millega jääb nüüd järgmised kaks vahele. Lisaks lasime täiesti rumalalt omale ära lüüa ühe. Aga ega vahet pole - 0:0 peal oleks olukord pmst täpselt sama nukker kuna me tegime 0 pealelööki.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Noh, terve meeskond oli trööstitu. Praktiliselt mitte kellelgi ei tulnud mitte midagi välja, peale Leno. Pika puuga meie MotM täna. Kõik teised olid ühtlaselt halvad ning mõned veel eriti halvad. Elneny oli kindlasti üks hullematetest. Nagu poolajal kirjutasin, siis isegi kui me poleks seda täielikku jubedust sisse imenud, siis see viigipunkt oleks ikka täiesti teenimatu olnud mängupildi põhjal ja moraalselt oleks asi ikkagi kaotusena tundunud.
Eks paistab kas jääme selle punkti tõttu nüüd millesti ilma ka lõpus, või suudame omad järeldused teha ja edaspidi natuke paremini tegutseda.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMängu ei näinud, aga kuulu järgi Elneny saab tänase eest puid. Oli ta nii trööstitu siis?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustElneny oli kindlasti üks hullematetest.
Laca peab koos Aubaga alustama, siis on hoopis teine hingamine seal ründes.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustElneny mängis 45 minutit, aga Arsenal oli sitt 80 minutit. Jah, tema on kõiges süüdi.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMinuga pole vaja ironiseerida. Hoia see mõne õigustatud olukorra jaoks. Räägin ju, et mängu ei näinud aga lugenud olen, et teda tuuakse esile. Olgu 10 või 80 minti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar