kuidas Mustafi sugune mees premmi sai .. veel vähem top 6 võitleva meeskonna rivistusse on veits puzzling
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustkuidas Mustafi sugune mees premmi sai .. veel vähem top 6 võitleva meeskonna rivistusse on veits puzzling
Leia originaalartikkel ise.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMustafi .............
Mitte miski muu ei seleta siin midagi.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Haron Vaata postitustIkka tuleb ja ilma libestita.The One and Only
Kommentaar
-
Kuradi kahju... Esineliku kohta pakutakse lausa kandikul, aga eilset mängu vaadates tundub, et probleem tundub olevat mitte tahtmises, aga platsil olevate mängijate oskuses. Kui ääreründajad uhavad esimesel veerandvõimalusel lootusetult peale (Miki) või palli saades närvi minnes koheselt tempo maha tõmbavad ja tagasi söödavad (Iwobi), siis on keeruline väravaid lüüa. Lisada lollid vead kaitses, Leno üle aegade ebakompetentseim mäng ning Wolvesi hea vorm top 6 satside vastu, siis lõhnab 3-1 järgi küll.
Siiski ma ei paneks kauamängivaid "sack Emery" ja "Emery on loll" plaate peale, sest Iwobi suguste kaigastega ongi keeruline väravaid lüüa. Loodan siiralt, et toome suvel mõne asjaliku ja põneva wing playeri sisse, sest vastasel juhul ma tõesti ei tea kust me neid olukordi looma hakkame kui Auba, Laca või Özil puudu peaks olema. Ei oleks arvanud, et seda ütlen, aga jään Ramsey't igatsema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustLisada lollid vead kaitses
Päris jube!
Kommentaar
-
Kõige naljakam on see, et ELis tehti Napoli vastu mõlemas mängus korralik partii ja siis nädalapäevad hiljem saadakse CP ja Wolvesi käest ploomid.
Kari saamatuid pärdikuid!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar