Algselt postitas Andu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustHead tottenhami päeva kummid!
Positiivse poole pealt, et nüüd inglastel variant 5 satsi CLi saada, kuigi see eeldaks, et arsenal mängiks ühe hea mängu chelsea vastu
Kommentaar
-
Algselt postitas Ev0luti0n Vaata postitustFrankfurti*Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas StokEi ole ju matemaatiliselt veel kindel. Burnley kaotab Arsenalile 0-6, Tottenham Evertonile 0-2 ja ongi olemas.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Nii, mis siis vahepeal juhtus kui ma ära olin ...
Saime 1:3 Wolvesilt, 0:3 Leicesterilt, võitsime 3:1 Valenciat ja kodus Brightoniga 1:1.
Ühesõnaga kandikul pakutud top4 meile siiski ei kõlvanud, ennustatud 76-79 punkti lõppsaldo asemel suudame parimal juhul lõpetada 70ga ja kõik munad on selles korvis, et Unai spetsialiteet ehk Europa League tuleb ära võita. Kui see ka peaks ebaõnnestuma, oleme ikka totaalse kollapsiga hakkama saanud. Ning praeguse vormi ja mängupildi juures ma ütleks, et väga palju lootusi ma just ei hellita. Unail pole mune, meeskonnal pole mune. Kodus Palace'i ja Brightoni vastu 1p ütleb kõik. Kui nüüd viimaseks kaheks Europa mänguks end kokku ei suudeta võtta siis oleme ikka korraliku portsu otsas suvel.
Welbecki lahkumine, koos Cechi ja Ramseyga kinnitati samuti. Kui suvel veel Unaile mittesobivaid mehi ka tahame müüa, siis tulemas on ikka korralik rebuild.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar