Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustCeballos täitsa osav. Natuke meenutab 1 jalaga Santit. Hea esitus talt täna aga Joe Super Joe (Y)"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Ma vaatasin 2 minutit mingisugusest Ceballos vs Burnley kompilatsioonist ning peale nurgalöökide (andis nii esimesse kui tagumisse posti, olid täitsa korralikud isegi) mulle midagi oluliselt erinevat Reali särgis nähtust silma ei hakanud. Mitmel korral triblas (ei jooksnud niisama) oma värava suunas ning üldiselt olid need samad "peata kana" elemendid kaugele näha. Haibi vastu mul midagi ei ole, halvimal juhul kasvab mehe väärtus. Aga igasugu võrdlused Özili ja Cazorlaga ajasid kergelt muigama. Ehk saab Ceballosest aastaga Arsenali legend
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTe mängisite muidu täna.
Kas Laca oligi ainult 10minuti valmiduses või oli Emery rumalus nii hilja vahetusi teha? 0:3 taga ja korraga peal Xhaka/Guendouzi/Torreira on omaette tase muidugi. Ceballos oli ka korralik kaigas ja Pepe seevastu väga väga lubav ja terav.
Kommentaar
-
Pôhjarindel ei midagi uut... 1-3; 0-4; 1-5; 1-3.
Plaan oli buss ja kui see pôlema pandi polnud enam môtteid. Laca mängutoomine 81 oli kriminaalselt hilja ning lootusega äkki juhtub midagi kaugele hetke punaste vastu ei purjeta. Palju küsimusi jäi eile ôhku just peatreeneri kompetentsi kohapealt aga noh selline see asjade seis on hetkel.
NB! Kommentaator: Kola ja Mesut mitte Xhaka. Mitu minutit jahusid mängualguses just Xhakast. See veidi häiris muidu ok.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustPôhjarindel ei midagi uut... 1-3; 0-4; 1-5; 1-3.
Plaan oli buss ja kui see pôlema pandi polnud enam môtteid. Laca mängutoomine 81 oli kriminaalselt hilja ning lootusega äkki juhtub midagi kaugele hetke punaste vastu ei purjeta. Palju küsimusi jäi eile ôhku just peatreeneri kompetentsi kohapealt aga noh selline see asjade seis on hetkel.
NB! Kommentaator: Kola ja Mesut mitte Xhaka. Mitu minutit jahusid mängualguses just Xhakast. See veidi häiris muidu ok.
P.S. Endal oli ikka räme facepalm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar