Algselt postitas erxx
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSiin listis on ikka täiesti wtf nimed sees. Ancelloti, Howe, Espirito Santo, Nagelsmann, Rogers, Wilder, Silva, Adams, ten Hag, Sanchez Flores, Allerdyce võib vist 101% kindlusega maha tõmmata.
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustOleks 2 nädalat enne kinga saanud juhendaks teie vägesid tõenäoliselt Mourinho.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mustafilt muljetavaldav Premier League comeback...
edit: Muid järeldusi tänase mängu järel pole suurt mõtet teha, aga selge on see, et meeskond ei mänginud Emery all viimased kuud "poole jõuga" vaid et ongi fundamentaalselt suured jamad ja meeskonna balanssi on väga raske leida ning kvaliteeti on vähevõitu.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustMustafilt muljetavaldav Premier League comeback...
edit: Muid järeldusi tänase mängu järel pole suurt mõtet teha, aga selge on see, et meeskond ei mänginud Emery all viimased kuud "poole jõuga" vaid et ongi fundamentaalselt suured jamad ja meeskonna balanssi on väga raske leida ning kvaliteeti on vähevõitu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMida siis Mustafi tegi?
Kommentaar
-
Kindel? Võib olla olid asjalood tiba teisiti?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustMustafilt muljetavaldav Premier League comeback...
edit: Muid järeldusi tänase mängu järel pole suurt mõtet teha, aga selge on see, et meeskond ei mänginud Emery all viimased kuud "poole jõuga" vaid et ongi fundamentaalselt suured jamad ja meeskonna balanssi on väga raske leida ning kvaliteeti on vähevõitu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustTeile on vaja treenerit kes oskaks kaitsemänguga midagi tõsiselt ette võtta. Praegune interim mees pole ka selles osas kuidagi spetsialist.
Kommentaar
-
Freddie kodumängu debüüt täna siis. Oleks aeg W tabelisse kirjutada. Platsile jookseb suhteliselt ründav koosseis:
Confirmed Arsenal team to play Brighton & Hove Albion tonight in the Premier League: Leno; Bellerín, Sokratis, David Luiz, Kolašinac; Torreira, Xhaka, Willock; Özil, Lacazette, Aubameyang (c)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar