320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust
esialgsel vaatusel tundus, et kindel dive. aga nüüd parema pildiga tundub, et põlv ees astudes läks vastu kaitsja 'blokkivat' jalga ja kindel penalti. tahaks ilgelt teise nurga alt seda olukorda näha..Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKüllap otsust mõjutas see, et Pepe tegi vettehüppe juba enne kontakti. Aga minu jaoks oli see VARile hea nädalavahetus, ainult see üks eksimus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kahju jälle, normaalne mäng oleks olnud, 2 võrdset satsi rabistavad, nüüd jälle perses, ma panin kinni ära."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustLuizil ikka katus sõidab. Olukorra küll tekitas Mustafi (why always me) aga Luizi asemel lase pigem ära lüüa see värav kui võtad endale punase ja terve mäng kohe peeti keeratud. Müstiline mis ikka toimub siin.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustLuizil ikka katus sõidab. Olukorra küll tekitas Mustafi (why always me) aga Luizi asemel lase pigem ära lüüa see värav kui võtad endale punase ja terve mäng kohe peeti keeratud. Müstiline mis ikka toimub siin.
Ps. Martinelli on kõva.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkes see Chelsea käpard oli kes jalgadest tunnetuse kaotas?
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustKahju jälle, normaalne mäng oleks olnud, 2 võrdset satsi rabistavad, nüüd jälle perses, ma panin kinni ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMinu arust veidi ebaaus punane. Üritas palli mängida, lihtsalt oli koba selles ja jalg oli vahel. Oleks võinud ka kollase saada. Arusaadav kohtunike poolelt samas, sest selline tõlgendamise olukord.
Mustafi on nii halb jalgpallur, et temast on lausa kahju.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustPuuh lõpuks oli viik super tänasel päeval. Ja Martinelli noh on nunnu
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKes iganes ta välja scoutis vajab boonust. Steal of a season.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar