Wow see oli intensiivne mäng
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustWow see oli intensiivne mäng
Nädalaga 3 mängu ja 3 võitu on tõsiasi. Nii jätkata!
Kommentaar
-
Vägev koduvõit! Lõpp läks muidugi intensiivseks! Vedas, et sain kodumängul võidu vastu võtta!!! Õnneks olid 2 esimest Arsenali väravat just mulle lähemal olevasse väravasse.
Iwobi võeti kenasti staadionil vastu, kui algkooseise ette loeti ja siis, kui ta välja vahetatiViljandi Tulevik on meie endi kätes!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkes praegu võtaks Wengeri tagasi?Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkes praegu võtaks Wengeri tagasi?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Peale Euroopa Liiga fopaad viskasin pilgu premmi tabelile eesmärgiga CL võimalusi hinnata koos fixture listiga. Keeruline, aga pooltäis klaasi vaadates mitte võimatu. Meist vähem mänge kaotanud ju vaid Liverpool ja Cityga selles osas samal pulgal. 13 viigimängu on omaette ooper muidugi olnud, oleks kolmandiku neist võitudeks vägistanud....Enivei, nüüd tuleks sisu näidata, selg vastu seina. Mulle piisaks juba efforti näitamisest ja siis sügisel vaatab edasi."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSamas west ham sai võõrsil 20 lööki arsenali 11 vastu. Stats mis endiselt tuletab Emeryt meelde.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSamas ainuke stats mis endiselt loeb on punktide arv tabelis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar