Algselt postitas erxx
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Haron Vaata postitust
Aga nüüd paluks Ceballos + veel 2 väga head poolikut + Auba ja ma olen rahul.
Kommentaar
-
Ideaalne! paremal Saliba ja vasakul vasakujalgne keskkaitse klubisse toodud. Môlemad atleetlikud, palliga head ning ka korraliku kiirusega kaitsjad. Ilmselt lastakse neil sujuvalt sisse elada ning luiz mängib kolmeses keskel vôi roteerub duos. Igaljuhul head täiendused. Next nagu erxx soovis: keskväljur palun!
Kommentaar
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustKus suitsu seal tuld! psg olevat belleka vastu huvi tundmas. Isiklikult ma isegi vast oleks ok sellise diiliga kui amn jääks ja vôtaks rolli endale.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustArteta ei usalda AMNi"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustVeidi julgeks vastu vaielda. FA poolikus ja finaalis laskis ebanaturaalsel possal peale ja kilbimängus ka. Sellest mehest tuleks kindlasti kinni hoida, utility man. Teine asi, kas ta ise õnnelik on...
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustPremmi mängudes ta küll jaole ei saanud. Karikaid ma ei näinud..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar