Algselt postitas Rein
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustanna andeks sõber - aga totaalne pullisitt. Kuskilt ei jooksnud tagant sisse. No kuidagi ei vaata sellist jama välja.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustWhere a player commits an offence against an opponent within their own
penalty area which denies an opponent an obvious goal-scoring opportunity
and the referee awards a penalty kick, the offender is cautioned if the offence
was an attempt to play the ball; in all other circumstances (e.g. holding, pulling,
pushing, no possibility to play the ball etc.) the offending player must be sent off.
FIFA reeglitest. Mul premi reegleid muidugi pole ja kuidagi see sõna deliberate hästi meeles, aga võin ka eksida. FIFA järgi VIST on reinul õigus.
See on muidugi tore, et Reinu iga postitus on ainult selliste vigade kohta kus ta 100% teab, et ei eksi, sest teada tuntud vanasõna on, et kohtunik ei eksi mitte kunagi ja teised get nahui.
BBC lambi uudis : www.bbc.com/sport/amp/football/36047575
Ilmselt seal siis valesti kirjas ja sellistest asjadest valesti meelde jäänud?
But deliberate fouls will still incur a red card.
Those include holding, pulling or pushing, not playing the ball, serious foul play, violent conduct or deliberate handball in order to deny a goalscoring opportunity.
Ühesõnaga, sind ajas segadusse see, et sa kasutasid Sõnaraamatu tõlget sellele sõnale mitte kohtunikele antud tõlgendust.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSeal ei ole midagi valesti kirjas, isegi lahti on seletatud, et mida selle Deliberate foul all mõeldakse:
But deliberate fouls will still incur a red card.
Those include holding, pulling or pushing, not playing the ball, serious foul play, violent conduct or deliberate handball in order to deny a goalscoring opportunity.
Ühesõnaga, sind ajas segadusse see, et sa kasutasid Sõnaraamatu tõlget sellele sõnale mitte kohtunikele antud tõlgendust.
On lihtsalt toodud näited olukordadest.mis on deliberate, Not playing the ball(Deliberately) tähendab seal kontekstis ilmselt midagi muud kui accidental touch.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustOot sa päriselt väidad, et see oli hoopis daiv??
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSind ajab ennast hetkel segadusse midagi. Ei ole lahti seletatud. Ei ole kohtunikele antud selgitust.
On lihtsalt toodud näited olukordadest.mis on deliberate, Not playing the ball(Deliberately) tähendab seal kontekstis ilmselt midagi muud kui accidental touch.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustEi. Aga rohkem pole mõtet jaurata. Kohtunik Rein > Linnupoja.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustLoodetavasti mõni päris kohtunik annab oma vaate sellele meedia kaudu ja siis näeme kellel õigus oli.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNäita mulle siis ka seda PÄRIS kohtunikku, kes ütleb, et see on pennu , aga punast ei pea andma reeglite järgi.
Ilmselgelt biased mälu, aga naljakas et varem sellist olukorda pole olnud ja eile neid lausa kaks oli. (Millele ma peale sattunud olen)Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustLoodetavasti mõni päris kohtunik annab oma vaate sellele meedia kaudu ja siis näeme kellel õigus oli.
“ Referee Craig Pawson and VAR Jon Moss were WRONG to send off David Luiz for his foul on Willian Jose as it was accidental”
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNäita mulle siis ka seda PÄRIS kohtunikku, kes ütleb, et see on pennu , aga punast ei pea andma reeglite järgi.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNäita mulle siis ka seda PÄRIS kohtunikku, kes ütleb, et see on pennu , aga punast ei pea andma reeglite järgi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustClattenburg on muidu kohtunik?
Veel kord- kui sa seal vilistad pennu, siis pead sa reeglite järgi punase ka andma.
Ma ei tea, äkki Saudi Araabias või Hiinas ei pea, aga Euroopas kahjuks/õnneks peab.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEi ole kohtunik.
Veel kord- kui sa seal vilistad pennu, siis pead sa reeglite järgi punase ka andma.
Ma ei tea, äkki Saudi Araabias või Hiinas ei pea selle eest andma, aga Euroopas kahjuks/õnneks peab.
Näiteks United vs spurs, Dier jooksis Pogba maha ja punast ei järgnenud. ma olen aina enam kindlam, et leiaks neid näiteid tohutult. Pogba vist tegi ise hooaja alguses sellise vea, ei saanud punast ja villa mängus vist tehti Pogba vastu midagi sellist? Ei saanud punast. Need viimased 2 mälu järgi, dieri olukorra leidsin manu äpist ehk kindlalt sama olukord.Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar