Mnjah...Kõik on tore, Sporting oli vääriline ja võitlev vastane. Mullle veits tundub, et Arteta lõikas näppu täna ja see võib olla ebapopulaarne arvamus,aga see puhkuse andmine liiga pärast ei ole kunagi meeldinud, Alati on need eurosarjad mulle meeldinud, aga ta võttis seda ikkagi veidi teisejärguliselt, kas siis panustades premmile või alahinnates vastast. Olgu, esimesel 20 minutil kaks vigastust ei tee su elu ka just lihtsamaks, aga üldpildis olen ikka väga pettunud, Lisaks mängupilt ka muidugi, miks me kodus sitemini kui võõrsil mängime? Sellest on juba mingi läbiv joon saamas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Me niigi riskisime väga paljuga ja ilmselt ka lõikasime Saliba ja Tomi fitnessiga näppu. Loodame, et CP nüüd banaanikoor ei ole - muus osas olen rahul, et see ebavajalik distraction eest on. Võidame või ei selle liiga aga üks on kindel - Europaga koos oleks väga palju raskem olnud ja oleme omale vähemalt sellega šhansi andnud nö. et Europast end välja kobistasime.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMina arvan, et EList välja pudenemine oli parim, mis juhtuda sai. Euroopa liiga võit tähendab ikkagi 10x vähem kui Prem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMina arvan, et EList välja pudenemine oli parim, mis juhtuda sai. Euroopa liiga võit tähendab ikkagi 10x vähem kui Prem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Hea on tõesti selleks 120 minutit ninast verd välja pressida, et välja kukkuda.
Selle nädala 120 oli ühekordne, edasised QFid ja SFid oleks enne igat järgmist "Palace'it" hakanud jalgades olema ning nagu ma ütlesin, et "keskendume liigale" võib ju hea meem olla peale kaotust aga reaalsuses on see ikkagi ainus ja parim moodus, mismoodi järgmised 11 mängu proovida City ees edu hoida.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Cmon, ega mängijad ju meelega ei tahtnud välja kukkuda - nemad tegid ikka oma parima tol õhtul. Ei olnud piisav.
Selle nädala 120 oli ühekordne, edasised QFid ja SFid oleks enne igat järgmist "Palace'it" hakanud jalgades olema ning nagu ma ütlesin, et "keskendume liigale" võib ju hea meem olla peale kaotust aga reaalsuses on see ikkagi ainus ja parim moodus, mismoodi järgmised 11 mängu proovida City ees edu hoida.
Kommentaar
-
Arsenali võidu valem on väga lihtne - mind peab kommenteerima panema ja nii tuleb tiitel. Lesteriga läks samamoodi lõpuks!
Mingitele Kaera Jaanidele on sel aastal kaotatud, kui sa kommenteerisid. Äkki Everton?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust
Ära valeta.
Mingitele Kaera Jaanidele on sel aastal kaotatud, kui sa kommenteerisid. Äkki Everton?
Ja viik Brentfordiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust
Ära valeta.
Mingitele Kaera Jaanidele on sel aastal kaotatud, kui sa kommenteerisid. Äkki Everton?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Arsenali võidu valem on väga lihtne - mind peab kommenteerima panema ja nii tuleb tiitel. Lesteriga läks samamoodi lõpuks!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
City x2
Ja viik Brentfordiga.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
teed viimased 10 ka? küsin sõbra jaoks ...
- Likes 1
Kommentaar
-
Arsenali võidu valem on väga lihtne - mind peab kommenteerima panema ja nii tuleb tiitel. Lesteriga läks samamoodi lõpuks!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar