Chelsea peab olema õnnelik, et on olemas selline treener nagu Arteta. 60+5 on peaaegu jackpot. Ma ei ütle, et Havertz on halb mängija, mingitel harvadel hetkedel näitas ta tõelist klassi ja muidugi CL võiduvärav aga lõviosa kolmest hooajast oli ta selline staatiline ja uimane kulgeja. Premm on tema jaoks vist natuke karm, kahju, et Reali ei saanud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Tassike Vaata postitustChelsea peab olema õnnelik, et on olemas selline treener nagu Arteta. 60+5 on peaaegu jackpot. Ma ei ütle, et Havertz on halb mängija, mingitel harvadel hetkedel näitas ta tõelist klassi ja muidugi CL võiduvärav aga lõviosa kolmest hooajast oli ta selline staatiline ja uimane kulgeja. Premm on tema jaoks vist natuke karm, kahju, et Reali ei saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMeil muidu veel saasta, kui teil vaja.The One and Only
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKai Havertz liitumas meiega, Xhaka asendus olemas. Rice ja Timber ilmselt järgmised.
Kommentaar
-
OT: Stones keskväljale ja Rice keskkaitsesse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustArsenali ülemineku'toru' kulgeb kõige paremini praegu, tundub.
Kommentaar
-
Algselt postitas TSA Vaata postitust
Millest järeldad seda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOot, kui Salibal jälle selg valutab, siis on jälle kogu plaan kööga?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKai Havertz liitumas meiega, Xhaka asendus olemas. Rice ja Timber ilmselt järgmised.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar