Vastus teemale \'Arsenal\'
Süsteem võib hea olla, aga tundub et sa oleksid ikka pidanud mängu vaatama. Esimest poolaega ei näinud, seega ei oska kommenteerida, aga teisel poolajal ei tehtud vist ühtegi pealelööki. Minu arust ei jõutud vist isegi palliga kordagi Wigani kasti. Üsna masendav oli. Muidugi ega vanemad võllid (Ljungberg, Gilberto, Hleb, Reyes) ka miskit asjalikku korda ei suutnud saata.
Keegi mainis, et Gilberto oli teisel poolajal mannetu: no anna andeks, aga kui mees pidi 90% ajast Cygani käkke lappima, siis ei saagi loota et ta oma positsioonil enam meeletu teravusega hiilgaks.
Vahepeal muidugi tundus, et Wigani mehed olid võtnud omale eesmärgiks Poom platsile saada, kui Alumiiniumit 2 korda lühikese aja jooksul hävitada püüti, aga kahjuks tõusis mees mõlemal korral püsti ja rügas edasi.
Aga kodus siis ässad mängu ja Wigan kotti!
Algselt postitas Roosaelevant
Madalame kukkuda? Minu arust peetakse arsenali noorte süsteemi ning just scoutimis süsteemi üheks parimaks inglismaal. Scoutimis süsteemi vb isegi parimaks terves maailmas.
Ei tahaks eriti uskuda, et noored niiiiiiiii nõrgad on.
Madalame kukkuda? Minu arust peetakse arsenali noorte süsteemi ning just scoutimis süsteemi üheks parimaks inglismaal. Scoutimis süsteemi vb isegi parimaks terves maailmas.
Ei tahaks eriti uskuda, et noored niiiiiiiii nõrgad on.
Keegi mainis, et Gilberto oli teisel poolajal mannetu: no anna andeks, aga kui mees pidi 90% ajast Cygani käkke lappima, siis ei saagi loota et ta oma positsioonil enam meeletu teravusega hiilgaks.
Vahepeal muidugi tundus, et Wigani mehed olid võtnud omale eesmärgiks Poom platsile saada, kui Alumiiniumit 2 korda lühikese aja jooksul hävitada püüti, aga kahjuks tõusis mees mõlemal korral püsti ja rügas edasi.
Aga kodus siis ässad mängu ja Wigan kotti!
Kommentaar