Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Raiskasin 45 minutit, enne finaali ma CLi arvatavasti uuesti ei vaata. Õnneks pole ma mänge sellel hooajal varem vaadanud, karta on, et samasugune õudus.
Juventus oli täiesti mannetu ja mul on Tim Wiesest kahju. Lyonist kah.
Ehk Barca suudab siiski midagi ründavat ja vahvat pakkuda.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
a põhimõtteliselt, kui arsenal võidab CL ära, sis saab poom kah mingi medali või nii??? sest ta olnd pingil mõned mängud?
lihtsalt, tore oleks sellist asja omada kuskil spordimuuseumis
a põhimõtteliselt, kui arsenal võidab CL ära, sis saab poom kah mingi medali või nii??? sest ta olnd pingil mõned mängud?
Minu andmetel pead sa mängima teatud minutid, et medalit saada.
see olex mega ju:P
selles suhtes, et arsenali heaks ei ole ta suurt midagi teinud, aga minu silmis on ta väsimatu töörügajana mingi auhinna, mingi trofee kindlasti ära teeninud ja eesti koondisega on seda veidi raske saavutada
a põhimõtteliselt ma mõni lehekülg tagasi küsisin seda.
Lugesin midagi, et Pires Villareali?
SL Õhtulehe omalooming?
või on tõesti midagi sellist toimunud
Poom läks Manu\'sse kui veel ei tea!
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar