Algselt postitas Nurmekas
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustEmotsioonid on toredad, kuid räägime faktidest.
Liverpool
Neil Mellor - 2002-2006 12 (2), laenul 2003-2004 West Ham 16 (2), 2005-2006 Wigan 3 (1)
Ei ole nagu väga palju erinevusi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEt sinu vigaseid fakte parandada: Neil Mellor oli juba hooajal 2000-2001 FA Youth Cupil Liverpooli suurim väravakütt 8 väravaga neljast mängust, nii et klubis oli ta kaugelt enne aastat 2002.
Ja loomulikult ei rääkinud sa sõnakesti sisust. Aga no eks Liverpool saab oma kahe inglasega siis ülbitseda - nüüd vist tegelikult küll juba lausa nelja.
Ja kas pole natuke nadi teiste meeskondade tegemisi kritiseerida, kui enda klubis on noortest sirgunud vaid paar mängijat ja neist viimased 1990. aastate keskel. Gerrard-Owen siis. Miks te oma noori ei hinda ja neid ei kasvata? Aga sellest on ju Liverpooli teema all juttu olnud. Ju on ikka lihtsam osta, kuskilt suvakohtadest.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJa loomulikult ei rääkinud sa sõnakesti sisust. Aga no eks Liverpool saab oma kahe inglasega siis ülbitseda - nüüd vist tegelikult küll juba lausa nelja.
Liverpooli tegemistega ülbitsemine ei ole minul mõttes olnud. Minu mureks on Arsenali sõna otseses mõttes ülbe suhtumine Inglise jalgpalli. See, et sa minu Liverpooli avatarist kuidagi üle ei saa, on lapsik ja väiklane. Muud polegi öelda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMinu mureks on Arsenali sõna otseses mõttes ülbe suhtumine Inglise jalgpalli.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustArsenali omanikud on inglased ja eluaegsed Arsenali toetajad. See on piisav panus Inglise jalgpalli. Lisaks on antud piisavalt headele inglastele võimalusi ja nad pole neid ära kasutanud (aga sellest on eelnevatel lehekülgedel juttu piisavalt). Muud polegi teha.
Ok mida ma ajan, aga kuidagi meeletult haige on kuulata täiskasvanud inimese hala teemal "Inglismaa jalgpall läheb Arsenali pärast perse".
Kommentaar
-
prantsastele palga maksmine ei ole ilmselt samuti eriline löök inglise majandusele. maksud sellelt koorib niikuinii riik, ning kätte jääv osa kulutatakse samuti valdavalt inglismaal alkoholile, prostituutidele, valurahale ja alimentidele. kõik see ju turgutab majanduskasvu! pigem tuleb vaadelda arsenali kui üht inglise majandusedu mootoreist.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustprantsastele palga maksmine ei ole ilmselt samuti eriline löök inglise majandusele. maksud sellelt koorib niikuinii riik, ning kätte jääv osa kulutatakse samuti valdavalt inglismaal alkoholile, prostituutidele, valurahale ja alimentidele. kõik see ju turgutab majanduskasvu! pigem tuleb vaadelda arsenali kui üht inglise majandusedu mootoreist.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSisust ei räägi sina sõnagi. Kena demagoogina keerad sa tõsise teema lihtsalt persse. Seda sõna otseses mõttes.
Liverpooli tegemistega ülbitsemine ei ole minul mõttes olnud. Minu mureks on Arsenali sõna otseses mõttes ülbe suhtumine Inglise jalgpalli. See, et sa minu Liverpooli avatarist kuidagi üle ei saa, on lapsik ja väiklane. Muud polegi öelda.
Premier League on muuseas meie treenitud noori täis - saa kah kuidagi nagu arendab Ingilse jalgpalli vist.
Enivei meie ei vaata passi if you are good enough then you are good enough. rahvuslik kuulumine on ebaoluline. Enivei kosmpoliitses maailmas ei saa klubijalgpall aenam keskenduda ainult oma päritolumaa mängijatele vaid võtab sealt lisa kust aga saab. pealegi on ilmne et koondisetasandil jalgpalli aeg hakkab niikuinii varsti ümber saama. Olekski hea - üks kuradi rahvusvaenude õhutaja vähem
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustpigem tuleb vaadelda arsenali kui üht inglise majandusedu mootoreist.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSisust ei räägi sina sõnagi. Kena demagoogina keerad sa tõsise teema lihtsalt persse. Seda sõna otseses mõttes.
Liverpooli tegemistega ülbitsemine ei ole minul mõttes olnud. Minu mureks on Arsenali sõna otseses mõttes ülbe suhtumine Inglise jalgpalli. See, et sa minu Liverpooli avatarist kuidagi üle ei saa, on lapsik ja väiklane. Muud polegi öelda.
Sinu loogika alusel on Inglismaal vaid poolteist superlahedat klubi - Chelsea ja ManU, sest nemad kuhjavad vahepeal oma riigi poisse kokku. Selline suhtumine on aga kurb.
Ehk - avaramat pilku!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustOk mida ma ajan, aga kuidagi meeletult haige on kuulata täiskasvanud inimese hala teemal "Inglismaa jalgpall läheb Arsenali pärast perse".the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMeeletult haige on kuulata hala teemal, mis sulle korda ei lähe? Ma ei ole lugenud sinu sulest sisulisi postitusi Inglise eri vanuseklasside koondiste teemadel. Ainult parastamist ja irooniat, kui hästi ei lähe.
edit. minu arvates peaks Inglise mängijad eelkõige oma suhtumist parandama. Inglise meedia võiks lõpetada vähegi andekust näitava palluri ego taevasse upitamist ning äkki siis kunagi suudetakse ka koondise tasandil midagi võita. Moanimine, et Arsenalil on süü inglise mängijate arengu pidurdamises on minu arvates tüüpilise koloniaalmaa maik man, et seni, kuni võõrad tulevad üksikuna ning aitavad suurriigi jalgpallitraditsioonidel särada ning samal ajal saab nende kodumaadele lõdva jalalabaga ära panna, on kõik ok. Aga kui korraga hakkavad need samas pisikesed maad meie liigast arenevate mängijatega meile ära tegema, muutub kõik väga halvaks ja nina kisub viltu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar