Arsenalis on kõik neegrid näljapajukil! Hoitakse vaid relva ähvardusel klubis. Jumal teab kuidas Sol sellest fat campist välja rabeles.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustHmm, see oli juba ammu teada
Aga mis puutub piltidesse, siis käib ikka endistviisi: vajutad sellele ikoonile --> ja sisestad lingiCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkas see vajab mingit eri seadistust? sama probla muidu
Kontrollpaneel--> Muuda seadeid--> ja siis otsi selline asi üles:
Siis peaksid kõik vajalikud ikoonid ilmuma.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustÜldiselt on hea need küsimused uue foorumi teemas esitada aga olgu, aitan hädast välja.
Kontrollpaneel--> Muuda seadeid--> ja siis otsi selline asi üles:
Siis peaksid kõik vajalikud ikoonid ilmuma.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Wenger bars chocolate
Arsène Wenger celebrated the tenth anniversary of his appointment as Arsenal FC manager last week, leading to a flurry of discussion in England as to his impact on the Premiership. Significant was the unanimous conclusion but what was his secret?
Choc full
Simple. "I banned the players from stuffing their faces with chocolate," said Wenger, remembering his first game following his arrival from Nagoya Grampus Eight away at Blackburn Rovers FC. "On the bus to Blackburn the players were chanting, 'We want our chocolate bars'." However, his expertise at nutritional science does not extend to geography. "I'm French," he said. "I have not become an Englishman. I have the impression of living on an island called Arsenal. If you fancy a sightseeing tour of London, don't ask me. You would get lost."
Kommentaar
-
Algselt postitas avfc Vaata postitustproovi siit Nurmekas
http://www.myp2p.eu/Matches/Match3.htm
Kommentaar
-
Algselt postitas Henry14 Vaata postitustET jah downloadisin kõigepealt afreeca ja regasin siis ka aga minuarust seal kasutajanime ei küsitud et nagu kuidas ma siis sisse login?
Seal on hiinakeelsete varesejalgade kõrvale ingliskeelne tõlge joonistatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustPeab olema, vaata, seal on registreerimiseks ja kasutamiseks mingi õpetus ka foorumis.
Seal on hiinakeelsete varesejalgade kõrvale ingliskeelne tõlge joonistatud.
http://www.myp2p.eu/Programs/Afreeca.htm
Kommentaar
-
Algselt postitas Henry14 Vaata postitusta vist jah see nickname on kasutajanimi aga kahjuks siis kui ma olen oma kasutajanime ja passwordi ära kirjutand siis vajutan selle lukku peale aga tuleb mingi silt ette olen proovind ka peale seda vajutada suurele sinisele nuppule aga tuleb ka silt ette aga see vist on juba minu või arvuti viga.
MyP2p foorumi Afreeca teema
Tänasest mänust:
Hoyte'i peaks tänanägema tema lemmikpositsioonil - paremkaitses. Näis, kas ta suudab olla seal ründes sama kasulik kui Eboue ning korvata samal ajal ka elevandiluuranniklase puudujääke kaitses.
Kommentaar
-
Täna siis võideti Watfordi 3-0,sai isegi mängu lõpuks nähtud ja väravad lõid Henry,Adebayor ja esimene loeti vist omaväravaks.Vastastel olid päris head võimalused alguses aga siis Arsenal sai ka mängu käima,hea oli see et põhikoosseisus oli Theo Walcott.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustHoyte on siis arvatavasti ka täna paremkaitses. Oskab keegi öelda, kuidas mees laupäeval mängis?
Käesolevas mängus nii kindel see mäng pole olnud kaitseliinil, Hoyte lasi enda äärelt tsenderdada, mis löödi küll väravaks, kui õnneks oli suluseis.
Värav iseenesest tuli karistuslöögist, kus Carvalho lõi läbi müüri 20. meetrilt (mängiti lahti, mitte ei löönud otse).
Üldse on Arsenal kuidagi uimane, CSKA mängib samuti tehnilist, maadligi jalgpalli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar