vello99, tunnista nüüd ilusti üles
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustArsenal suht kõnts ikka tänavu...kuidagi ei suudeta endast nõrgematest jagu saada, 1-1 Newcastlega, selleks aastaks on nende jaoks küll EPL lõppend Juba hilja poisid.{9}
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustkõigest Arsenali läbi aegade suurima konkurendi (MUFC) fänni arvamusWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustArsenal .Algselt postitas tzempion Vaata postitustmanU
ja
Riise meelest pole 'Pool ka veel lusikat nurka visanud (ehkki viimast eraldab relegatsioonist vaid 8p), nii tihe on t6esti..tabeli keskpaikGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustSee oli kõigest Arsenali läbi aegade suurima konkurendi (MUFC) fänni arvamus
Miks kohe selline mõnitamine ja kära (söösitta). Igal ühel on oma arvamus ja sorry et "kõntsa" ütlemisega ehk veidi liiga otsekohene olin.
see utekarjaga kaklus on rohkem meediatöö vili üldse.
Muidugi noh viimase aja tavu jätkates - sa pizzat tahad ?
Kommentaar
-
Igati tore mäng oli, kas pole? Isegi traditsiooniliselt pessimistlik Antz sai veidi kergema südamega poolajal pokkerilaua taha suunduda - koll ju suudeti lüüa ja pealegi veel võõrsil. Isegi minu enne mängu lohutuseks pakutud 0:0 viik vaheajaks sai ületatud. Millegipärast pidas Eboue paremaks distantsilt jälgida, kuidas Dyer endale kenasti ette sättis ja alla nurka veeretas. Järgnevat oli muidugi lausa lust vaadata, kuid selgelt liiga nauditaivama jalgpalli mängimisest ei piisa, kui punkte koju ei too. Ja Mesikäpp ei keeranudki ühtki rämedat käkki.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustJa Mesikäpp ei keeranudki ühtki rämedat käkki.“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Arsenal on kõige mõtetum meeskond maailmas. ennustasin nädalavahetuse Inglise premieri mängude võitjaid ja sidusin kõik mängud omavahel. Koefitsendiks tuli peaaegu 600 ja panuseks oli 100 eeku. Kõik läks täppi, aga see perse kukkunud Arsenal ei suutnud Newcastlet võita. Oleks nad seda suutnud, oleks ma 60000 krooni võrra rikkam.
Oleks on parem kui POLEKS!!! tra.......Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustArsenal on kõige mõtetum meeskond maailmas. ennustasin nädalavahetuse Inglise premieri mängude võitjaid ja sidusin kõik mängud omavahel. Koefitsendiks tuli peaaegu 600 ja panuseks oli 100 eeku. Kõik läks täppi, aga see perse kukkunud Arsenal ei suutnud Newcastlet võita. Oleks nad seda suutnud, oleks ma 60000 krooni võrra rikkam.
Oleks on parem kui POLEKS!!! tra.......May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustLäbi aegade suurima konkurendi - ära naerma aja - meie rivaalid on siiski Londonist kõik , mitte mingid põhjala peninukid.
see utekarjaga kaklus on rohkem meediatöö vili üldse.
Muidugi noh viimase aja tavu jätkates - sa pizzat tahad ?
Ok, kui manu pole suurim konkurent läbi aegade, sest sel juhul oleme me teist lihtsalt kõvasti üle
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustEi, ma reedel sõin juba Pizzat
Ok, kui manu pole suurim konkurent läbi aegade, sest sel juhul oleme me teist lihtsalt kõvasti üle
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustEi, ma reedel sõin juba Pizzat
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar