kas almunia on nüüd blond?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
vandersell minu arust oled sa Pedersell........kahju et Makinwa latti lõi.
Tänapäeval Laziot natsisimga seostavatest jobudest nagu sina ei sa ma siiamaani aru.
Iga normaale inimene austaks selliseid vv nagu Ballotta...kes on 43 aasta vanuselt väga võimekas väravavaht.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustvandersell minu arust oled sa Pedersell........kahju et Makinwa latti lõi.
Tänapäeval Laziot natsisimga seostavatest jobudest nagu sina ei sa ma siiamaani aru.
Iga normaale inimene austaks selliseid vv nagu Ballotta...kes on 43 aasta vanuselt väga võimekas väravavaht.
www.arsenalmyass.ru
Mussolini meeskond - miks sa klubi fännide meelsuse koha pealt soovid silma kinni pigistada?
Kommentaar
-
Oeh, (Uh)Uuu. Di Canio? Kauge minevik?
Ja ma ei öelnud väravavahi oskuste kohta ühtegi halba sõna, tõeline respekt. Pole Itaalia vutiga eriti kursis, seega ei osanud ta vanust arvata. Kuigi, mis seal salata, näeb sipa eakam välja.
Ära siis sõprusmängu kaotust väga üle ela, eks.
PS. .ru?Supplies!
Kommentaar
-
Osama.Bin.Laden"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustOsama.Bin.Laden
Kommentaar
-
Parem must minevik kui lilla tulevik..........Di Canio on ajalugu Lazio kaante vahel........uus noor meeskond on peal ja kui keegi natsisimi ja mussoliini teemat lazio fännidest veel ajavad siis selleks on veel jäänud vähesed Irri grupid.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Päris vihane mäng oli muidu, Eboue ja V.Persie läksid Ajaxi mängijate ja kohtuniku peale päris kurjaks ja teenisid mingid mõttetud kollased -sellist kino PL-is Wenger küll ei saa lubada- , aga mängu viimases 3-dikus suutsid ennast kokku võtta ja kena surve peale panna, mis lõpuks ka vilja kandis.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Mängu parimad võimalused koos väravaga - http://www.dailymotion.com/relevance...nal-01_extremeFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMängu parimad võimalused koos väravaga - http://www.dailymotion.com/relevance...nal-01_extreme
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar