Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jees, Robinus Prime.
Ning kuna ta vastane Megatron (Wäin Rüüni) joob kodus piparmündi teed ning on oma vanas Evertoni pusas teki all, siis RvP saab rahulikult tegusid teha.
No krt, David Dunnilt tugev pealelöök 20-25 meetrilt, kuid otse keskele, ja Lehmann muidugi lasi selle läbi näppude sisse.
Pagan võtaks, kas läheb nagu Seamanni puhulgi eaga mäng kehvemaks, see läheb meile kalliks maksma, Fulhami puhul suudeti veel korvata sihuke näpukas...
No Jens, miks?
Muidugi keskväli on ka suuresti süüdi mängu lõppresultaadis, pallivaldamise protsent läks ikka Arsenali kohta väga kehvaks viimased 30 minutit.
Tänaseks City vastu üles antud koosseis: Almunia, Fabianski, Clichy, Sagna, Hoyte, Toure, Senderos, Fabregas, Hleb, Flamini, Walcott, Song, Gilberto, Bendtner, van Persie, Eduardo.
Võimalik algkoosseis:
24 Almunia M.
3 Sagna B.
5 Toure K.
6 Senderos P.
22 Clichy G.
16 Flamini M.
4 Cesc Fàbregas
13 Hleb A.
7 Rosicky T.
11 Van Persie R.
9 Eduardo Alves
Jah, võtan sõnad tagasi, kasperi anonüümne prognoosija on väga pädev. Oleks pidanud teda kuulama ja mitte 0-0 viigi peale panustama. põrguvärk.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
No ma teatsin. Kui Persiel oli kasutada penalt, olin ma kindel, et ta lööb selle mööda, sest me ju kõik teatsime, et Herr Casillase vigastaja lööb täna värava. Aga jah. Esimesel poolajal oli Arsel ilus surve peal, kuid minu arvates ei olnud meestel otsustavust ning selle pärast korralike lööke eriti ei olnudki. Aga võit toodi koju ning soovin edaspidisteks mängudeks Arsele edu.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar