Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Originally posted by vare
Ja-jaa... Aga millal ta Arsenali põhikoosseisu saab? Küsimus A. Wengerile.
Oi oi oi, tuhat vabandust. Oleksin ma vaid aimanud, et tema ka meie tagasihoidlikku foorumist loeb...
Tegelikult ootan isegi Pennanti läbimurret. Inglise koondise tuleviku mõttes. Kuigi viimati nähtud Millwall-Watford liikus terve võõrsil mänginud meeskond nagu aegluubis, paistis see noormees ainsana mõne ilusa sähvatusega silma.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Originally posted by mcnamara
Tegelikult ootan isegi Pennanti läbimurret. Inglise koondise tuleviku mõttes. Kuigi viimati nähtud Millwall-Watford liikus terve võõrsil mänginud meeskond nagu aegluubis, paistis see noormees ainsana mõne ilusa sähvatusega silma.
Pennant on selline Piresi - Bergkampi - Edu - Henry tyypi luxury-player ehk et Parlouri ja Vieira kombel teda taklamas ei na\"e. Aga justnimelt selliseid lo~hkuvaid ma\"ngijaid tundub hetkel rohkem olevat vaja - sest Piresi na\"iteks Pennant ikkagi asendada adekvaatselt ei suuda. Eelnevaga tahtsin o\"elda, et kardetavasti ei jo~ua Pennant oma aega Arsenalis a\"ra oodata.
Upsoni minek oli paratamatu kui ei olnud no~us pingil ootama - tuli minna. Mis siia see nahava\"rv kyll puutub? Ah eks selle ro~hutamine ytleb vast midagi ka ro~hutaja kohta.
Järjekordse valge mehe suutsite te kah nüüd ära ajada: Upson siis Birminghami Mõni tore neegripoiss jälle asemele tulemas?
just see oli mul ka mõttes. muidu ei ole wengeri transferidel midagi viga olnud, kuid antud juhul tuleb upsoni minemalaskmisega vist suur altminek. on tegu siiski yliandeka mängijaga.
Originally posted by SleepWalking
Mis siia see nahava\"rv kyll puutub? Ah eks selle ro~hutamine ytleb vast midagi ka ro~hutaja kohta.
Midagi eriti ei puutu, ära otsi tonti. Lihtsalt on ju tore oodata päeva, mil 11 musta meest jooksevad punases (või siis tumesinises) vormis lõpuks väljakule. Rahvaste sõprus.
Muud erinevad rekordid on juba ju sellel hooajal löödud - kõigi kontingentide mängijad korraga ühes meeskonnas väljakul. Samuti 11 erinevast rahvusest meest korraga platsil ühes meeskonnas. Arsenalil on varsti vast lihtsalt ideaalne võimalus endi jäädvustada ajalooraamatutesse. Hetkerekord on vist 8. Muidugi väravavahiga tekib probleeme, kuid 10 on täiesti reaalne.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Muud erinevad rekordid on juba ju sellel hooajal löödud - kõigi kontingentide mängijad korraga ühes meeskonnas väljakul.
Kes see austraallane Arsenalis on?
A siin ple ju kontinentidest midagi räägitud, iseasi mis kontingentide all mõeldud on...
Õnneks kõik teised saavad ka läbi tükivigade aru
Ma ei öelnud, et Arsenal selle rekordi lõi. Tegemist oli siiski Evertoni saavutusega. Erinevate riikide mängijad jällegi Fulhami oma. Kui ma nüüd ei eksi
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Võimalik, et ma väheke puusse panen, aga kui Fulham hooaja alguse poole Chelsea\'ga mängis, siis oli neil minu mäletamist mööda platsil van der Sar, Inamoto ja üheksa neegrit. Muidu on neil valgeid mängijaid suht palju (vist), aga ju nad olid kõik vigastatud.
Kommentaar