Algselt postitas pedro
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustSan sirol on teine olukord.Usu mind.
Kommentaar
-
ade latt oli tõsiselt mõru pill. päris palju oli üldse ebaõnne. tõsiselt meeldiv oli fabregase mäng! fab jõuab vaikselt oma pre-injury tasemele. flamini oli metsik nagu tavaliselt- lihtsalt lammutas ja kontrollis kogu mängu. PS! naeran hetkel kõigile neile näkku, kes rääkisid, et senderose tulekuga hakkab arsenal väravaid lekkima! muidugi lehmann oli super!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postituston jah..eks Manku fännid teavad
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustAga vb Arsenal oskab võõrsil ka mängida.
Kommentaar
-
Milan oli mannetu, aga ega Arsenali mäng polnud ka teab mis hea. Ainuke korralik võimalus oli viimasel minutil. Muid suht igav mäng. Taheti palliga väravasse joosta ja kombineeriti üle.
Milanos saab väga raske olema, aga loodame, et Gunnerid võtavad ikkagi oma.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Milan pole kodus ühelegi Inglise satsile veel kaotanud. Ja kuna CL neil veel ainuke koht midagi saavutada sel aastal, siis ei usu, et lasevad end üllatada. Samas viik on kah reaalne, miks mitte. Kuigi enamik fänne poleks usutavasti sugugi nukrad, kui väljalangemine aitaks Premi tiitlile lähemale.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustMilan pole kodus ühelegi Inglise satsile veel kaotanud.
Kommentaar
-
Arsenal täielikult domineeris keskväljakut.
Esimene poolaeg ei suutnud Milan mitte midagi teha. Pall võeti juba keskel ära.
Mina selles Patos ka midagi erilist ei näinud, Sagna sai temalt suht kergelt palli ennem kätte ,kui ta midagi sellega teha suutis. Kaka oli ka suht nõrk esimesel poolajal. Teise poolaja keskel läks Milani rünnak nats paremaks ja Kaka sai ka paar korda löögile. Esimesel poolajal oli vist kakal 0 lööki väravale.
Arsenalil oli palju häid võimalusi mis rikuti vale söödu või lihtsalt mööda löögiga väravast. Poistel oli sihik täitsa paigast ära =P Kahju ,et Adebayor lõpus latti lõi. Kui Arsenal sellist mängu San Sirol ka mängib, siis ei tohiks küll probleemi edasi saamisega olla.
Üks asi jäi mõistmatuks, kas Toure tõesti sai palliga siis nii kõvasti vastu jalgu ,et Senderos pidi ta välja vahetama?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustArsenalil oli palju häid võimalusi mis rikuti vale söödu või lihtsalt mööda löögiga väravast.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustArsenalil oli palju häid võimalusi mis rikuti vale söödu või lihtsalt mööda löögiga väravast. Poistel oli sihik täitsa paigast ära =P
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar