Algselt postitas Epic
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustmis mõttes? togo em-il ei mängi seekord tõesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMeenub intervjuu, kus eelpool mainitu lubas uue ameti otsida, kui Arsenal liigavõitjaks ei tule.
See kuue punktiline vahe ManU-ga võib sulada ,kui kevadine lumi.
Ära medaleid veel kaela riputa.
Kommentaar
-
Ära medaleid veel kaela riputa.
Mees annab sõna, mees võtab sõna
Algselt postitas Mask Vaata postitustSee kuue punktiline vahe ManU-ga võib sulada ,kui kevadine lumi.
arsenalpies(The Independent):Sir Bobby Robson once observed/--/ that "some people at this club need to learn how to lose"GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas -Marko- Vaata postitustLiiga noored kuked olete tiitliks. Igas mõttes.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustManU-le ei taha seda tiitlit mitte kuidagi. Kurat parem võitku kas või Chelsea.
Kommentaar
-
Algselt postitas crisron7 Vaata postitustIga aasta võidab tiitli võistkond, kes on liigas kogunud enim punkte
Algselt postitas crisron7 Vaata postitustJa järelikult teised tiimid ei ole piisavalt head ja neil tuleb süüdistada vaid iseendid.
Algselt postitas crisron7 Vaata postitustAga ma üldjoontes mõistan sind, sest see on su subjektiivne arvamus ja igaühel on õigus oma arvamusele, peaasi, et need arvamused liiga labaseks ei läheks.
Kommentaar
-
Tore ,kui inimesel on oma arvamus.Tore,kui inimesel on oma väljavalitud meeskond,keda ta fännab nii heas ,kui halvas.Selline ongi õige mees,kes enda veendumuste ja vaadete eest seisab.Mulle meeldib ManU,ja mitte sellepärast,et ta on hetkel liider vaid olen jälginud seda mansat 90 aastate algusest,ajast ,kui sinna siirdus esimene N-liidu mängia Andrei Kantshelskis ja Manu võttis meistritiitli ja meeskonnas oli King Erik.Ma väga austan inimesi,kes jäävad oma eelistuste juurde ja ei muuda neid nagu särke.Chelsea,Arsenal ,Millwall,Luton,kes iganes on palju kõvemad ,kui paljud mandri keskmikud ja tipud.Au ja kuulsus neile kes neile avalikult pöialt hoiavad ja julgevad seda välja öelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas speen Vaata postitust...,Millwall,Luton,kes iganes on palju kõvemad ,kui paljud mandri keskmikud ja tipud.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustÕnneks on Soccernetis ka hea huumorisoonega inimesi.
Njh sellepärast ongi suht viimased aastad alati nii, et Inglismaalt on 3 klubi ja muus maailmast 1 CL 4 parema hulgas ;D .
Seda ka sellepärast, et loosi saatusel lähevad 2 inglise klubi 4st enne poolfinaale omavahel kokku ;D .
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNjh sellepärast ongi suht viimased aastad alati nii, et Inglismaalt on 3 klubi ja muus maailmast 1 CL 4 parema hulgas ;D .
Seda ka sellepärast, et loosi saatusel lähevad 2 inglise klubi 4st enne poolfinaale omavahel kokku ;D .Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar