Vapustav tõrje Bendtnerilt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVapustav tõrje Bendtnerilt.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustst totteringham's day!!!
karjamaalt teenitud punkt tähendas ajaloo varaseimat st totteringham's day-d. senine rekord pärines hooajast 2003/04 aga toona läks tervelt 4 päeva kauem (13.03).
palju õnne kõigile, eriti tarkadele sinna hooajaeelse ennustuse teemasse.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustkas võib väita et ära sõnusid?
vaatasin tabelit ja tottingtonil on endiselt vähem punkte kui arsenalil jõuludeks koos oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroHuvitav mäng on tulemas homme. Liverpool istub kaitses ja Arsenal saab rahulikult oma söödumängu näidata. Peaasi, et kontratel ei lasta Torresel ära teha. Olen kindel, et vähemalt ühe värava Arsenal lööb.
Küsimus on selles, kas Wenger kasutab Adebayori kõrval Bendtnerit või Van Persiet. Kumbki ei näita head mängu eriti, kuid ma tahaksin rohkem näha hollandlast ikka- võib üllatada oma vasakuga veel. Bendtneri tehnika on kohutav.
Parima tehnikaga kaitsem2ngija keda ma n2inud olen ;D . Poolil ongi sellist venda vaja seal .
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustParima tehnikaga kaitsem2ngija keda ma n2inud olen ;D . Poolil ongi sellist venda vaja seal .
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroHuvitav mäng on tulemas homme. Liverpool istub kaitses ja Arsenal saab rahulikult oma söödumängu näidata. Peaasi, et kontratel ei lasta Torresel ära teha. Olen kindel, et vähemalt ühe värava Arsenal lööb.
Küsimus on selles, kas Wenger kasutab Adebayori kõrval Bendtnerit või Van Persiet. Kumbki ei näita head mängu eriti, kuid ma tahaksin rohkem näha hollandlast ikka- võib üllatada oma vasakuga veel. Bendtneri tehnika on kohutav.
Kommentaar
-
Van Persie on väikese vigastusega, aga arvatavasti suudab ta mängida ja ma arvan, et teda algkoosseisu ei panda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar