ahhaaa.. legendaarne hüppenööristaar anna semenovitš
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustcool... oleks tegemist iluuisutamisega, võidaks stiilipunktidega kõik ära (samas kurat seda teab, need kohtunikud....)
arsenalil oli 2007 jõuludel 43 punkti ja aastavahetusel 47. et kes oleks võinud arvata, et selle hooaja tegelik st totteringham's day jäi hoopis aastasse 2007?! isegi rahandusministeeriumi prognoosijad mitte.
Kommentaar
-
Neli viimast mängu
Reading K
Derby V
Everton K
Sunderland V
Mis mõtted mõlguvad hr Wengeri peas? Seda ei tea varem kui ise ütleb või alles siis, kui mängijad platsile jooksevad. Mina isiklikult annaks vähemalt pooltele põhimeestele puhkust- esiteks on vigastused kurnatuna kerged tulema ning teiseks mängivad osad kutid ka EM-il ja sealt tagasi tulles oleksid nad mahlast sama tühjad kui üks laimiviil peale tekiilalaksu. Eelkõige käib see jutt Cesci kohta, sest ei usu, et Suur Juht ja Õpetaja Villi Kallas pingile läheb. Van Persie on niikuinii kolmveerand hooaega puhanud. Kes veel potentsiaalsed koondislased on? Otseselt algkoosseisu mehi vist polegi (Senderos?), aga pingile võivad mahtuda Clichy, Flamini (vigane ja kes teab kas suvel enam "meie"), Diaby. Rosicknote, nagu Arseblogi blogija teda nimetab, ja Mad Jens ei lähe arvesse.
Igatahes, mina mängitaks nn liigakarika meeskonda.
------------Fabianski
Hoyte - Senderos - Gallas - Traore
Walcott - Diaby - Gilberto - Barazite
----Bendtner - van Persie
Njah, tuleb mainida, et suht sitt koosseis sai. Aga alati on ju võimalik varieerida, näiteks Theo ründesse, Song keskkaitsesse jne jne. Igas mängus muidugi noortele lootma ei jääks, sest Reading võitleb väljalangemise eest ja Everton on lihtsalt tugev, aga kui mitte nüüd, siis millal jälle noori kasutada? Sügisel Carlingus? Ahjaa, kas oleks palju loota, et näeks platsil noort norrakat Havard Nordtveiti?
Minu mõned sendid. Ostudest-müükidest-lahkujatest veel kirjutama ei hakkaks.Supplies!
Kommentaar
-
No ma pidin kellegi väljaspool põhitiimi esile tooma
Aga Hleb võiks ka vabalt puhata. Üldiselt näitab Barazite esiletõstmine teravalt äärepoolikute puudumist. Carlos Vela tuleb suvel laenult tagasi aga tegu on jällegi "noore ja andeka tulevikulootusega".
Näed, ikka pidin sujuvalt järgmist hooaega mainima.
Kui juba, siis juba. Nendele kes ei tea, kes on Vela:
Along the conclusion of the 2005 World Cup in Peru, Vela was named the top scorer of the tournament with 5 goals
Hea oomen, mis?
Igatahes, "laenult tagasi" on siinkohal pehmelt öeldes kentsakas väljend.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitust------------Fabianski
Hoyte - Senderos - Gallas - Traore
Walcott - Diaby - Gilberto - Barazite
----Bendtner - van Persie
Njah, tuleb mainida, et suht sitt koosseis sai. Aga alati on ju võimalik varieerida, näiteks Theo ründesse, Song keskkaitsesse jne jne. Ahjaa, kas oleks palju loota, et näeks platsil noort norrakat Havard Nordtveiti?
Denilsoni kohta keegi oskab midagi öelda, näiteks kas terve? Oli teine ühe info põhjal mingis "closed-door friendlys" korralikumat sorti vigastuse saanud, kui ma ei eksi. Arsenal.com teda aga vigastatute nimekirja ei anna. Loodan tegelikult just teda nendes järelejäänud kohtumistes väljakul näha.
E: Denilson on vigastusest paranenud ja mängis täna reservide võidumängus Derby reservide vastu. He's head and shoulders above reserve level to be honest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustArsenal on selle noore kooseisuga ikkagi väga korraliku hooaja teinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas acca Vaata postitustArvuta mõlema klubi First Team'i keskmine vanus ja võrdle siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustlol
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitust....
Hea oomen, mis?
...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar