Algselt postitas petsman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustsel juhul võiksid sa ju ka arsenali eest mängida. pole küll inglane aga püsid terve ja ei tee kärbselegi liiga.
aga bentlyst rääkides siis ma ei usu, et ta tõesti oleks arsenalis mänguaega saanud ning praegustesse kõrgustesse tõusnud.
nii viimaste mängude põhjal on tunne, et walcott põhis alustades ei ole nii terav olnud kui vahetusest sisse tulles. aga noh, päevad pole vennad ja eks järgmine hooaeg võiks talle rohkem koormust langeda ning siis saab näha mis puust poiss on.
Kommentaar
-
Algselt postitas petsman Vaata postitustwell now - i have killed some ...
aga bentlyst rääkides siis ma ei usu, et ta tõesti oleks arsenalis mänguaega saanud ning praegustesse kõrgustesse tõusnud.
nii viimaste mängude põhjal on tunne, et walcott põhis alustades ei ole nii terav olnud kui vahetusest sisse tulles. aga noh, päevad pole vennad ja eks järgmine hooaeg võiks talle rohkem koormust langeda ning siis saab näha mis puust poiss on.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitust
------------Fabianski
Hoyte - Senderos - Gallas - Traore
Walcott - Diaby - Gilberto - Barazite
----Bendtner - van Persie
Kuigi, viimases reservide mängus oli Traore vasakäär, vbla pane tema sinna. Või siis kõigi lemmiku Eboue paremale ja Walcotti vasakule. Wenger mainis ma, et osad EM mängijad saavad puhkust. Keskvälja vaadates Cesc selleks olla ei saa. Aga noh, elame näeme.Supplies!
Kommentaar
-
Arsenal võitis Chelseat ning tuli meistriks, juba viiendat korda järjest. Ja seda mitte minu unenäos, vaid päriselt. Naised ruulivad!Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustNo kamoon, vähemalt Derby vastu, mis vahet seal enam on.
Kuigi, viimases reservide mängus oli Traore vasakäär, vbla pane tema sinna. Või siis kõigi lemmiku Eboue paremale ja Walcotti vasakule. Wenger mainis ma, et osad EM mängijad saavad puhkust. Keskvälja vaadates Cesc selleks olla ei saa. Aga noh, elame näeme.
Kommentaar
-
Guardian kirjutab sellest, kuidas Wenger on abzolutely furiouz, et Inter klubi selja taga Hlebi jahib. Muidu ei midagi erilist, kuid see koht oleks minu peaaegu toolilt kukutanud:
Hleb's agent, Claudio Vigorelli, admitted that he and the player had left Arsenal's hotel in a taxi the night before the Milan match but denied meeting anyone from Inter, instead claiming they had gone for an ice cream.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustmis vahet seal enam on.
(nagu ütles Kivisildnik vastuseks küsimusele, mis vahe on hiinlasel ja türahiinlasel),
gunnerid on nimelt tiitliheitluses tagasi, liider 3p lähemalGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar