Algselt postitas lock
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas lock Vaata postitustMulle meeldivad Manu, C.Ronaldo, Chelsea, Milan, Barca, Ronaldinho, Inglismaa koondis, Ronaldo, Brasiilia koondis, Real Madrid, Prantsusmaa koondis, Spurs. Ainuke asi mis mulle ei meeldi on Eesti jalgpall.
Ühesõnaga meeldivad mulle need, kes võidavad. Need, kes kaotavad (sh eestlased), mulle ei meeldiLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas lock Vaata postitustMulle meeldivad Manu, C.Ronaldo, Chelsea, Milan, Barca, Ronaldinho, Inglismaa koondis, Ronaldo, Brasiilia koondis, Real Madrid, Prantsusmaa koondis, Spurs. Ainuke asi mis mulle ei meeldi on Eesti jalgpall.
Ühesõnaga meeldivad mulle need, kes võidavad. Need, kes kaotavad (sh eestlased), mulle ei meeldithe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKõik neist ei saa kogu aeg võita. Kuradi jama on ikka see elu.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMinu iidolAlgselt postitas mcnamara Vaata postitustKõik neist ei saa kogu aeg võita. Kuradi jama on ikka see elu.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKuidas teie irooniameetriga lood on?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKuidas teie irooniameetriga lood on?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas lock Vaata postitusthttp://www.arsenal.com/article.asp?t...article=490880
Arsenl kodukal on selline tore ettevõtmine nagu Gunnerit 50 parimat mängijatMU FCUK
Kommentaar
-
Ühesõnaga meeldivad mulle need, kes võidavad. Need, kes kaotavad (sh eestlased), mulle ei meeldi
Kommentaar
-
Algselt postitas Hogweed Vaata postitustmiks sul siis arsenali avatar on?Algselt postitas vandersell Vaata postitustKuidas teie irooniameetriga lood on?
Kommentaar
-
-
Algselt postitas lock Vaata postitustMõttetu Goal.com loba
miilan peaks nimelt 40m euri selleks välja käima (mis oleks suhteliselt pöörane)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar