Algselt postitas lock
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSõida seenele. Avatar on püha. Avatar on kõik, mis ühel tõelisel foorumlasel üldse hinge taga on.
Ma tean ühte itaallast kes on siin foorumis selle aasta lõpuni Hispaania avatarigaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas lock Vaata postitustTeeme diili, et kui Arsenal võidab liiga, siis vahetad sa oma avatari kuuks ajaks Arsenali vastu. Aga kui Tottenham ei lange Chempekasse siis vahetan mina Arsenali avatari Tottenhami vastu?
Ma võin teha kihlveo stiilis nagu eelmine aasta vanderselliga, s.t. nt. 500 krooni heategevusse, kus võitja nimetab kes raha saab. Ja sellise kihlveo pakkumisega nagu sina tegid ei tee ma mingeid piiranguid palju teid Arse*** tonte tahaks selles kihlveos osaleda."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSõida seenele. Avatar on püha. Avatar on kõik, mis ühel tõelisel foorumlasel üldse hinge taga on."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustMis teil sellest, teie jaoks on Premiershipi osas pinge kadunud tõenäoliselt kuskil novembriks-detsembriks. Või pidasid silmas võitlust UEFA karika koha eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustheh. vaevalt paar kuukest lõppenud hooajast möödas ja hüppab siin nagu mingi alla 30nene kukk. mitmendaks detsembriks oli arsenalil rohkem punkte kui tottenhamil hooaja kokkuvõttes, ahh?"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustNo mai ei tea. Mitmendaks detsembriks siis? 500 EEK oleks täiesti valmis panema (võid isegi panna 31.detsember 23.59).
aga konservatiivsuse (sest konservatiivsus on ka valitsusel prognoosimise juures põhimõtteks) mõttes võtame siiski hooaja lõpu?
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustoh, 29. detsember vist. või seal kandis.
aga konservatiivsuse (sest konservatiivsus on ka valitsusel prognoosimise juures põhimõtteks) mõttes võtame siiski hooaja lõpu?
Ok, sinuga võime teha kaa hooaja lõpu."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Maailmameistri minek ka ametlik. Vähemalt järgmisel hooajal Meistrite Liiga jalgpalli, mitte nagu siin mõnel lahkujal. Kreeka on lisaks kõigele pealegi üks väga lahe koht.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustVähemalt järgmisel hooajal Meistrite Liiga jalgpalli, mitte nagu siin mõnel lahkujal.
[trivia: on spekuleeritud, et laul räägib prostituudist tüdruksõbrast, kui eemaldatavast peenisest]
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustAga kas tema uue klubi telekanal tegi Gilbertole nii seksika muusikavalikuga video? Yep, ma arvan ka, et - EI TEINUD
[trivia: on spekuleeritud, et laul räägib prostituudist tüdruksõbrast, kui eemaldatavast peenisest]
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustma arvan, et arsenal jääb see aasta teiseks.
Kommentaar
-
Barnet - Arsenal 1:2 (1:0)
Pärast kahte pikka kuud hakkab Arsenalil uus hooaeg. Täna kohtutakse Barnetiga. Algkoosseis on tõenäoliselt järgmine:
Almunia---Sagna-Hoyte-Nordtveit-Glichy---Walcott-Ramsey-Lansbury-Denilson-Traore---Bendtner
Peale esimest poolaega on seis niru. Barnet teenis Nordtveiti hilinenud tackelist karustuslöögi, mille 16. minutil Gillet ristnurka raius. Meie kõige ohtlikum võimalusi oli 25. minutil, kui Nicklas suunas Traore söödu napilt väravast mööda suunas.
Teise poolajaga suudeti õnneks mäng enda kasuks kallutada. Alustuseks sai Jay Simpson hea söödu Jack Wilshire'lt, mille ta ka terava nurga alt väravasse lõi. Täpselt 10 mintsa hiljem ehk siis 73. minutil saime juba 2-1 eduseisu. Eeltöö väravale tegi järiekordselt Jack Wilshire.
Mängupilt oli täpselt selline nagu stuudios arvati olevat: Arsenal valdas enamus ajast palli ja Barnet sai kiirete kontratega rünnata.
MoM on minuarust essal poolajal Aaron Ramsey - Väga hea tegutsemine, vedas kogu meeskonda ja jättis "vana kala" Denilsoni täiesti varju. Teisel poolajal vääris seda tiitlit Jack Wilshire - eeltöö kahele väravale, läks igasse olukorda 100ga võitlema
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar