Kui tahetakse võidelda meistritiitli pärast, siis ei tohi kellegi vastu mängida tujutult. Olgu selleks siis Fulham või Mänjuu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKui tahetakse võidelda meistritiitli pärast, siis ei tohi kellegi vastu mängida tujutult. Olgu selleks siis Fulham või Mänjuu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustAlmunia; Sagna, Toure, Gallas, Glichy; Eboue, Denilson, Fabregas, Song; Adebayor, Bendtner.
Song algkooseisus on natukene üllatav, aga samas on Walcott viimasel ajal kõvasti vatti saanud.
Kommentaar
-
Songi vastu ei ole mul mitte kui midagi
Enne Boltoni juhtväravat olime natukene uimased. Ja nurgalöög ajal oli Davies täiesti markeerimata. Aga kaotusseisus ärkasime ülesse ja hakkasime suruma. ja õnneks olid reisid Boltoni poolele väga edukad.
Praegu on natukene sitt seis ka, sest Davies sõitis korgid ees Clichyle sisse ja tõenäoliselt on mäng tema jaoks läbi .
Kommentaar
-
Jumal pärast , ja ainult kollane kaart Daviesele?
Krt , sama võinuks juhtuda mis Eduardoga , krt kohtunikud , sama oli ka Kiievis , Walcotti lõhuti nagu kirvega puitu . Nõme .
Mäng iseenesest , üllatav , et Adebayor paistis silma just söötudega , Denilsoni väravasööt , ja Ade & Denilson % Bendtner koostöö . Imeline mäng .
Song ka , üllatavlt hea mulje jättis ,
Kommentaar
-
Davies ei teinud seda mitte esimest korda. Eelmisel hooajal tegi ta ühe mängu jooksul mitu korda Evrale niimoodi. Evral lihtsalt vedas, et vigastada ei saanud. Ka siis talle punast ei näidatud.
Jääb mulje, et tal on midagi prantslastest vasakkaitsjate vastu. FA peaks seda lähemalt uurima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aare. Vaata postitustTänu 1:1 viigile Chelsea vs ManU , jätkab Arsenal siis hetkel liigatabeli liidrina .
Väga hea, et ütlesid. Me ei oleks muidu teadnud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar