Algselt postitas Shermann
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustTõelise fänni tunned kaugelt ära.
Vanasti ma olin jah selline, et vahet pole mis tulemus taga oli, ikka ma aravasin, et minu lemmikud peksavad vastased surnuks. Aga niimoodi elades olid suured pettumused ja kibestumused kärmed tulema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustNo mis ma ütlesin?
Kommentaar
-
Tore jah, et võidurajale saime tagasi. Aga tegeltikult pole mitte milegi üle rõõmustada: Chelsea, Liverpool ja ManU on kõik omavahel see hooaeg kokku puutunud, samas kui meil on mingid tabeli tagumise otsa satsid ette sattunud, ja Chelsea ning Liverpool on meist 4 punktiga ees, ManUl on võimalus meist 1 punktiga mööda tõusta
Kommentaar
-
ehk ei ole kolo ja ka nasri vigastused väga pikad. muidu läheb kaitses õhukeseks. tüüpiline internatsionaalse vaheaja järgne mäng muidu.
Algselt postitas Shermann Vaata postitustTore jah, et võidurajale saime tagasi.
Kommentaar
-
Shermann, sul oli siis nii igav, et panid enne mängu pihku ja vaatasid pärast seda masendavat palliveeretamist kah otsa?
Mängupilt ei olnud tõesti eriti rõõmustav, aga hea et suudeti end kokku võtta ja väravad ära lüüa. Diaby tundus ka päris asjalik ning õnneks peaks koondisemängudega nüüd mõneks ajaks rahu majas olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustütlesid et teine poolaeg on veel ees. Ja sul oli tuline õigus, mängitigi kaks poolaega
Algselt postitas Shermann Vaata postitustTore jah, et võidurajale saime tagasi. Aga tegeltikult pole mitte milegi üle rõõmustada: Chelsea, Liverpool ja ManU on kõik omavahel see hooaeg kokku puutunud, samas kui meil on mingid tabeli tagumise otsa satsid ette sattunud, ja Chelsea ning Liverpool on meist 4 punktiga ees, ManUl on võimalus meist 1 punktiga mööda tõusta
Olen suht kindel, et teised suured ka väiksemate vastu komistavad. Hulli ja Fulhami vastu oli väheke ebaõnne ka(Halb võimaluste realiseerimine).
Loodetavast (lootus on küll lollide lohutus) Wenger ikka jaanuaris natuke "turul" ringi vaatab ja mõne tuntuma/kogenuma mängija keskelevaatab. Yayast on siin taas jutt käinud.
Tänased väravad ka siis
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustära enam postita.
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustShermann, sul oli siis nii igav, et panid enne mängu pihku ja vaatasid pärast seda masendavat palliveeretamist kah otsa?
Kommentaar
-
Toure vist ei saa ka Fenerbahce vastu mängida.
Wenger:
"For Tuesday, I don’t believe we will get William Gallas or Kolo Toure back. [Nicklas] Bendtner maybe, [Johan Djourou] maybe. [Samir] Nasri could be fit for Tuesday. Toure twisted a ligament in his shoulder and he looks to be out. We have to assess that tomorrow morning but it doesn’t look too good."
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustenne ja ennem on kaks erinevat sõna
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustHakkab pihta.
Cesc Fabregas rejects new contract
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustsellist jama on päris keeruline kommenteerida. fabregasel muide on leping aastani 2014, seega rohkem pastakast imetud lugu on ikka krdi keeruline pastakast välja imeda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar