Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Juba kümme aastat (või palju seda õudust nüüd juba olnud ongi) on igas Arse kaotatud punktis süüdi kohtunike ja vastaste musta mängu hirmuäratav ühisvandenõu. Ei midagi uut päikese all.
aga kui asi polnud mitte stiivi daivimises vaid kohtunikus, siis äkki on asi hoopis konteksti kuritarvitanud ajakirjanduses, mitte wengeris?
Seisuga olen mina ka rahul, aga kaitsetöö on väga kehv, millega ei saa kuidagi rahul olla. Mäng on üsna tempokas ja mõlemal pool on olnud palju võimalusi, õnneks ManU pole veel ühtegi ära löönud . Loodetavasti suudame kaitses kindlamini mängima hakata ja võidu koju tuua.
Supper .
Nasri 5+ , kuid kui jätta tema väravad , siis annaks selle au Denilsonile .
Väga hästi jäi silma mustatöö tegemisega . [loe ; supper vend]
Clichy ja Silvestre suutisd ilusti neutraliseerida Ronaldo [ loe; mängija , kes kukub alati]
See ajas suht närvi ikka , vabandage kui mulle nii paistis!
See oli FC London Arsenal , lühikesed , korrektsed söödud .
See on veel parem, väidetavalt tegemist uue Arsenali maskotiga.
Aga mis värk Gallasega on? Suudaks ta väiksemate meeskondade vastu ka nõnda hästi mängida nagu täna, võitis isegi peavõitlusi.
Esimesel poolajal oli kaitse selle hooaja klassika, aga teisel saadi päris hästi hakkama.
Bendtneril oli vasakult äärelt vähemalt kaks sellist olukorda, kus Henry oleks mõned aastad tagasi Mancsi kaitsele kandasid näitanud ja palli siseküljega tagumisse nurka saatnud. Oleks on muidu hea poiss.
Nasri hakkab iga mänguga üha rohkem meeldima, välisega tsenderdused ja puha. Keskväljalt skoorijad on alati abiks.
Kommentaar