Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Booring booring Arsenal. Aga just enne lõplikku magamajäämist saabus ootamatult värav.
Mängu ainsad helgemad hetked olid Alijevi "vigastus" (tulevane videokogumike hitt!) ja Gallase suurepärane tõrjetöö.
Naljakas ,et see sinult tuleb.
Võrreldes enamus Liverpooli mängudega oli isegi tänane Arsenali mäng põnevusetendus.
No ega see Bendtneri värav teda minu silmis paremaks mängijajs ei tee ja see kui tipuründaja ühe korra paljudest sisselööb ei ole nüüd küll piisavalt hea saavutus, et arvamust temast muuta
... kui mcnamara kirjutatule lisada veel bendtneri roosad papud (ikka iga kord imestan üha uuesti), ongi mänguraport koos.
Roosa on moevärk praegu Riberyl samuti roosad putsad.
Anyway mängupilt oli ikka suht kehva võitu...palju valesööte ja rünnakuideed puudusid Gallas oli eriti aktiivne tegutsedes vahepeal ka Dünamo kaitses. Aga playoffi pääs olemas ning selle pärast ei pea enam muretsema...saaks nüüd Gunnerid liigas ka mängu käima jälle.
the absence of evidence is not the evidence of absence
Tänane reservründajate lahing Vela 0 - Bendtner ja tema roosad putsad 1. Cescilt muidugi soliidne sööt ja selle hooaja üle keskmise mäng. Kuid Vela ja Bendtner on hetkel parajalt nürid tüübid. Potentsiaal on olemas, aga esiründajaid neist lähiajal küll ei saa. Ma võin isegi kaks Balta tšeburekki ära süüa, kui Bendtner peaks kunagi Arsenalis selle staatuseni jõudma. Pingilt võtmiseks on ta teinekord muidugist hea salarelv.
Mask võttis Liverpooli osas sõnad suust, kuigi tõepoolest oli igavavõitu mäng.
Nicky B. peaks tõsiselt kaaluma juuksurivahetust. Vägisi jääb mulje, nagu temast oleks Queer Eye For A Straight Guy üle käinud. Roosad papud ka veel... Nojah. Vähemalt värav oli super...
o-toits teab millega riskib. Aga kolm beljašši oleks kindlama peale minek.
Kvaliteetspämmer- no posti oleks ikka riivanud.
macca- ikka kaheksakümnendates, kuid kas keegi veel imestab selle üle?
jyriöö- ah, tead isegi.
vandersell- over and out.
no ma arvan, et Nik sai umbes kümme tuhat korda peksa kui ta soovis roosasid jalatseid - ime, pole, et väravad ei tule.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar