Klikk-klikk, jõuab teiste piltideni.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas varix Vaata postitusttäna siis arsenal.com näitab mängu tasuta.
Kommentaar
-
Mina rahule esimese poolajaga ei jää. Esiteks oli meil taaskord mitu head võimalust, aga taaskord ei kasutata neid ära. Näiteks Nasri oli väravavahiga vastamisi, aga sättis palli niikaua, kuni neli Fulhamlast said palli minema löödud.
Teiseks oli kaitseliin suhteliselt mannetu. Andy Johnsonil oli mitu-mitu head võimalust vastased juhtima viia
Kommentaar
-
Ja Van Persie nurub, et Arsenal ei saa ML, tema lahkub .
Hakkaku krt lööma siis kah, Eboue oli sisse tulles üks teravamaid, kes julgelt võttis ette ja andis söödu . Clichy ja Arshavini koostöö oli suht OK .
Aga, kui vastasmeeskonnast rääkida, on natuke lame, kui viimased 5 minutit veeretad lihtsalt palli? Üritamata ise midagi... minu seisukoht .
Kommentaar
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustAga, kui vastasmeeskonnast rääkida, on natuke lame, kui viimased 5 minutit veeretad lihtsalt palli? Üritamata ise midagi...minu seisukoht .
Kolmest selle kuu liigamängust oli tänane igatahes põnevaim. Paar korda oli meil värava ees ebaõnne, kuid samas vedas, et Fulhami rünne oma võimalusi ei realiseerinud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar