Ei ole praegu kusagilt videot vaadanud, aga selles kordusest mida 1x näitas tundus mulle, et käsi oli seljas, kuid muud kontakti polnud. Viga - JAH, dive -JAH. Ses mõttes et ta oleks võinud vabal püsti jääda kui oleks soovinud. Õigesti tegi et kukkus loomulikult.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustheal kordusel on sitt kaameranurk. Minu seisukoht endiselt sama. Käsi seljas ja seepeale motta hüppas pikali.
Kommentaar
-
1. Pigem see ei olnud penalti IMHO.
2. Jube mäng, 22 venda kelle esimene puudutus nagu vägistajal.
3. Better be lucky than good... Vucinici penalt oli muidugi klass, aga seal oli paar Arse venda, kes tegid sisuliselt samasuguse löögi aga Toni kukkus valele poole perseli.
4. "I should start every game, I should be playing every minute of every match and always be in the team." - Ma ei oleks iialgi arvanud, et võin mõne Arse mängijaga samal meelel olla."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustPalju huvitavam kui eilse mängu analüüsimine on mu meelest püüda ära arvata koosseisu Blackburni vastu.
proovi veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustLittle things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustmiks mu post ära kustutati?!
palun kaebused privaatsõnumina.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar