Algselt postitas piimamees
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSina selle teema ju tõstatasid.
Ja mis puudu sellese 'pooli kapifänlusesse, siis ei koti eriti keegi neist neljast suurest. Pigem meeldivad mõned üksikud mängijad nendest. Tore oleks, kui Gerrard ja jamie oma tiitli kätte saaks...
Kommentaar
-
Kui teemaväliselt jätkata, siis kui hetke Vene koondist vaadata, siis peale paari üksiku teenivad kõik leiba koduliigas. Ja miks nad peakski seda kuskil mujal tegema, kui tase on korralik ja mis veel olulisem - palgad üle mõistuse head. Ja kui visata pilk välismaal pallinute nimekirjale nii veidi kaugemast minevikust kui ka praegusest ajast, siis floppe on seal üsnagi vähe. Mõned ehk pole suutnud oma potentsiaali kõrgetele ootustele vastavalt avada, kuid ma ei usu, et osakaal oleks suurem/väiksem teiste riikide palluritest.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustJa mis puudu sellese 'pooli kapifänlusesse, siis ei koti eriti keegi neist neljast suurest. Pigem meeldivad mõned üksikud mängijad nendest. Tore oleks, kui Gerrard ja jamie oma tiitli kätte saaks...the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Kas mingi iluspoiss või niisama niisama normaalne vana mulle linki annaks kust ma teist poolaega alla laadida saaks, tahaks vaadata nagu üle kuidas see lõpp oli? nooh mingi normaalse kval
// SainAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNo ei maksa iga idioodi arvamuse pärast oma varasemaid sõnu sööma hakata.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustEMil oli näha väga hästi, et Arshavin on üks tujutsev eit, kes ühea mängus lööb 4 kolli liverpoolile anfieldi, samas teine mäng ei viitsi isegi oma kotte sügada...
Tujutsemise kohta ma ei tea, aga sarnaselt paljudele pidasin ma Arshavinit tõsiselt üle haibitud mängijaks. Kusjuures Zeniidi mänge ja võitu UEFAs ei õnnestunud mul näha, ka EMi mängudes ei pööranud ma temale suuremat tähelepanu. Aga need mängud, mis ta Arsenali eest on pidanud, on arvamust temast kui mängijast täielikult muutnud (ma tean, eriti kohane on laulda kiidulaulu pärast eilset esitust).
Juba esimestes kohtumistes, kus teineteise mõistmisest ja mänguvormist jäi veel selgelt vajaka, ei kartnud ta mängu enda peale võtta ja vajadusel žestikuleerides teisi juhendada. Selliste mängijaomaduste puudumine oli hooaja esimesel poolel rohelisevõitu keskvälja puhul selgelt tunda. Palli veeretati küll korralikult, aga lõpplahendus jäi enamikel kordadel vajaka.
Mootor ja võitlusvaim tundub tal ka korralik olevat. Kaks näidet. Selles samas mängus, kus Diouf üritas Almunia jalga murda, sõitis keegi Arshavinile nõnda sisse, et jalale oli tarvis teha kaheksa õmblust, see ei takistanud aga edasi mängimist ja värava löömist. Eilses mängus oli ta ainuke, kes jaksas pärast 90 minutit ja kübarat vahetusest sekkunud Walcottiga kaasa joosta ja paariks minutiks meeskond jälle eduseisu viia.
Algselt postitas piimamees Vaata postitustEnne eilset oli see väravate seis 7 mängust 2, mis nagu pole midagi erilist...
Algselt postitas piimamees Vaata postitustLihtsalt tasuks sellise mängijaga ettevaatlik olla. Pea kõikide venelastega, kes mänginud võõrsil, on hakanud endale liiga palju asju ettekujutam (ala ma olen uus maradon või isegi veelgi parem...) ja Arshavin pole ilmselt mingi erand...
Kõigele vaatamata võib alati ettevaatlik olla, pole välistatud, et järgmine hooaeg võib Arshavinile piss pähe lüüa või London muutub tema jaoks elamiseks liiga suureks linnaks vms. Kuid siiani on intervjuudest jäänud mulje, et pea on tal korralikult õlgadel ja olemuselt on mees üsna tagasihoidlik. Kui esitused platsil jäävad ka sama heaks ei oska küll midagi karta.
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustigatahes see on minu arvamus asjast, et enamus vene koondslasi ei saa väljas pool koduliigat hakkama, sest nad peavad end peledeks või maradonadeks...
Siiski nii Karpin kui ka Mostovoi olid Hispaanias omal ajal väga kõvad tegijad.
Kommentaar
-
Arsenali poolelt oli esimesel poolajal üllatuslikult parim poolakas teie väravas. Oskas üle ootuste hästi vastu tulla ning suutis ka 'pooli poolajaks nulli peal hoida, mis oli võimaluste jaotamist arvestades üpriski ebareaalne. Poleks olnud vast imelik poolajale minna seisul umbes 3-1 , kuid pallid lihtsalt ei läinud poolakast mööda.
Teine poolaeg oli juba tasavägisem. Arsenal jätkas oma 100% võimaluste ära löömist(Aršavini näol oli peale 3. ja 4. väravat selline imestus et ta ei saand vist isegi aru kuidas ta niipalju skoorinud oli) ning 'poolgi sai omad võimalused sisse.
Arsenali parimad: 1. poolaeg Fabianski ning muidugi Aršavin
Liverpooli parimad: Torres ja Benayoun
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNo ei maksa iga idioodi arvamuse pärast oma varasemaid sõnu sööma hakata.Algselt postitas vandersell Vaata postitustTavapärastest superlatiividest nii madalale ka ei tasu langeda.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
sellest siis omakorda võiks tahtmise puhul järeldada, et kasutajanime mcnamara kasutaja on tegelikult tolerantne ja vaat-et-elujaatav ja seda ka testosteroonist pungitavate noorsandide suhtes pärast seda, kui arsenal liverpoolilt punkte võtab. see aga on oma loogilisuse astmelt võrreldav sellega, et saavutatakse rahu lähis-idas, absoluutne null ja valguse kiirus.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustsellest siis omakorda võiks tahtmise puhul järeldada, et kasutajanime mcnamara kasutaja on tegelikult tolerantne ja vaat-et-elujaatav ja seda ka testosteroonist pungitavate noorsandide suhtes pärast seda, kui arsenal liverpoolilt punkte võtab. see aga on oma loogilisuse astmelt võrreldav sellega, et saavutatakse rahu lähis-idas, absoluutne null ja valguse kiirus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar