Algselt postitas youngGun
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Diaby tahab vist järgmine hooaeg kriitikutel suu kinna lüüa.
Velast rääkides, siis ta on veel minu arvates natuke liiga "roheline" ,et algkooseisus alustada.
Vermaeleni intervjuu:
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust
Velast rääkides, siis ta on veel minu arvates natuke liiga "roheline" ,et algkooseisus alustada.
Ründepositioon on Arsenalil hetkel kõige paremini kaetud positsioon praegu.
Kui Toure ja Silvestre on mõlemad minekul, siis oleks vaja veel üht kaitsjat ja siis ühte mõrvarist kaitsvat poolikut, kes üle viie mängu punase kaardi korjaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustMa olen siiski veendunud, et ründaja peale küll oma "piiratud" raha praegu kulutada pole mõtet. Mingisugused Chamakhid jms oleks antud juhul raharaisk.
Kui Toure ja Silvestre on mõlemad minekul, siis oleks vaja veel üht kaitsjat ja siis ühte mõrvarist kaitsvat poolikut, kes üle viie mängu punase kaardi korjaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustMa olen siiski veendunud, et ründaja peale küll oma "piiratud" raha praegu kulutada pole mõtet. Mingisugused Chamakhid jms oleks antud juhul raharaisk.
Kommentaar
-
Viimased kõlakad räägivad seda, et Wenger plaanid Benzemat Arsenali tuua. Ennem on tal aga vaja Adebayor maha müüa ja seda eelistatult Itaalastele, mitte Londoni rivaalidele, kes olevat ka huvitatud. Benzemast on huvitatud ka ManU ja Real Madrid ja nende ülepakkumine läheb raskeks aga viimase otsuse teeb ikkagi Benzema.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustPlaanigu, mis ta plaanigu - piiratud rahakotiga ei too nevaeva ta Karimi Arsenali.
Kommentaar
-
BARACK OBAMA INSPIRES ARSENAL - Robin van Persie aims to be best player in the world
Algselt postitas Mask Vaata postitustViimased kõlakad räägivad seda, et Wenger plaanid Benzemat Arsenali tuua. Ennem on tal aga vaja Adebayor maha müüa ja seda eelistatult Itaalastele, mitte Londoni rivaalidele, kes olevat ka huvitatud. Benzemast on huvitatud ka ManU ja Real Madrid ja nende ülepakkumine läheb raskeks aga viimase otsuse teeb ikkagi Benzema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitust
Miskipärast ma arvan, et see uudis käib üheskoos taoliste teadetega.
Kommentaar
-
Alisher Usmanov has written to the board of Arsenal football club, saying he is prepared to underwrite a £100m rights issue.
---
Mustvalges maailmas oleks ju nagu päris armas käik klubi suuruselt teiselt osanikult ja toetajalt(jättes hetkeks kõrvale tema ManUtd-lembuse)...
Oletades, et artiklil on ka tõepõhi all, siis mis võiks olla nö. lepingu teine pool? Board of directors? Annaks koht suurte ülemuste laua ümber talle ka parema jõupositsiooni võimalikuks takeoveriks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar