Andre-Pierre Gignac oleks üpris kena täiendus, niipalju kui mina olen tema mänge näinud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustAndre-Pierre Gignac oleks üpris kena täiendus, niipalju kui mina olen tema mänge näinud.
"Paljulubavaid talente" on meil nagunii jalaga segada. Praegu on mõtekas keskenduda ainult valmis kvaliteedile, "who makes the difference". Kui selliseid saadaval pole, siis ei osteta.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustEga kui prantsuse keskpärasus prantsuse keskpärases liigas pallile mõnikord pihta saab, ei tähenda see automaatselt, et oleks vaja osta. Mõni meist veel mäletab Pascal Cygani.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustAnd Adebayor revealed the decision to join City was made easier after the Gunners faithful turned on him.
"I scored 30 goals in a season - it's not my fault that Milan, Barcelona or Real Madrid wanted to sign me."
Ta vist ei mõista üldse mitte midagi. Üks teeb kõvasti tööd, teine vahib niisama suluseisus ja nõuab suuremat palgatšekki.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustRündaja töö on väravaid lüüa, ei?
Kommentaar
-
Ma arvan, et ründajaid meil vaja pole. Praegu on neid piisavalt (Van Persie, Bendtner, Vela, Eduardo, Walcott). Pigem tuleks osta üks korralik mängija keskväljale Fabregase kõrvale.
Arseblogis Cana kohta
I doubt we were even interested, mostly because anyone with any knowledge of French football beyond a YouTube compilation reckons he's a staggeringly average footballer who is no improvement on what we have already. I will trust people who watch the French league week in, week out and if they tell me he's not good enough then I will believe them far more than any hysterical blog which now reckons that we're practically heading for relegation because we haven't signed the Albanian Terry Hurlock.
Kommentaar
-
Kuigi ametlik kodukas näitab 6:0 võitu ungarlaste üle, jäi skoor ühe võrra väiksemaks. Esimene hooajaeelne mäng mida ma nägin ja ega sealt midagi erilist oodata polnudki. Hea oli Eduardot näha, löök endiselt täpne. Teise poolaja vahetustest pani imestama Senderose kasutamine DM positsioonil. Saan aru, et on ka ühes varasemas mängus seda auku täitnud. Mis eesmärgil Wenger seda tahtis, jääb mõistatuseks. Sest ega Senderos pole uus Flamini, keda meil vaja. Vbla kui kutt lahkub, siis oli mõte lihtsalt vastupidavust kasvatada.
Õnneks järgmised vastased on kõvemast puust ning annavad aimu, milline uue hooaja põhikoosseis võiks välja näha.
29 Jul Hannover 96
01 Aug Atletico Madrid
02 Aug Rangers
08 Aug ValenciaSupplies!
Kommentaar
-
Senimängitutest oli tänane kohtumine vast kõige asjalikum. Traore lülitub kenasti rünnakule ja kiirust ning tsenderdusoskust paistab tal Clichyst ning Gibbsist rohkem olevat, huvitav mis temast saab. Vermaelen tundub jällegi meeldivalt jõuline olevat ja taklata ei karda samuti, peavõitluse olukorrad jäid paraku kahe silma vahele.
Senderos oli jah eelmises mängus samuti DM, ilmselt match-fitnessi teema, sest keskel jäävad tema tehnilised ja kiiruslikud omadused selgelt vajaka. Kui teda ka näiteks Emiraatide kuubokil seal mängitatakse on põhjust muretsemiseks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar