320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    mis 5. ... ole nüüd, mancity ja chelsea jäävad kindlalt alla meile see hooaeg ... poolil on nii lühike pink et nende koht sõltub vigastustest. kui stevie, torres või masch ära kukuvad vahepeal siis sealt üle 3. koha neile ka ei tule. eelmine kord olid nad lihtsalt meeletult luckyd. eks ManU teeb oma ikka ära ja ongi ... oleme kas 2. või 3. kindlalt see hooaeg.
    Ole nüüd. Mis see Manu on? Cristina't pole enam ja Tevez'i ka mitte. Ma usun et nad piirduvad ise see hooaeg 2.-3. kohaga ning meil isegi väga head võimalused 1. kohta saada.

    Pessimistlikud inimesed siin. Mina tahan see hooaeg küll vähemalt ühte karikat näha Arsenali õuele tulemas. Mehed küpsemaks saanud ju kõvasti

    Kommentaar


      Mind pigem huvitab, et kas Wenger hakkab m2gijate eest saadud rahhi j2lle kommipoes kulutama/ostab endale Highburyle korteri v6i l2heb pensile?

      Kommentaar


        Natuke vara ei ole tibusid lugeda?
        Üleminekuakentki üle kuu aja veel järgi, vabalt võib mõne asjalikuma uue näo tulek sõltuda sellest kuidas kulgeb CL kvalifikatsioon.
        See "Arsenal kui esimene top neljast langeja" jutt paneb õlgu kehitama, kõigil peale Liverpooli on tegelikult toimunud mingisugune taandareng. City oma kokku kraabitud heidikutega võib vabalt olla sama ohtlik kui eelmine aasta Spursi poolt suure hurraaga ostetud tohutu potentsiaal. Vahe on selles, et valdav osa nimesid on saadud Premist ja liigaga harjumine pole vähemalt küsimus, kokkumäng aga küll. Sparky treenerioskustest ei hakka pikemalt rääkima, temast andekam Tinkerman ei saanud ka ühe suvega ostetud meeskonda mõned aastad tagasi esimese hooga käima.

        Algselt postitas alvarez Vaata postitust
        kas Wenger hakkab m2gijate eest saadud rahhi j2lle kommipoes kulutama/ostab endale Highburyle korteri
        Jälle?? Ära palun rohkem ürita nalja teha, ei tule nagu väga välja või nii.

        Kommentaar


          Kas te ültse ei vaata arsenali mänge ma olen nõus täiesti smithiga. Arsenali taset saab alles siis näha kui ta mängi Chelsea, Manu ja Real Madridiga.
          Iv seen better days

          Kommentaar


            Kolost olete nüüd ilma...

            Kommentaar


              Algselt postitas kurb Vaata postitust
              olen nõus täiesti smithiga.
              Võta veel peale, saad äkki alkoholimürgituse.

              Kommentaar


                Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust
                Natuke vara ei ole tibusid lugeda?
                Üleminekuakentki üle kuu aja veel järgi, vabalt võib mõne asjalikuma uue näo tulek sõltuda sellest kuidas kulgeb CL kvalifikatsioon.
                See "Arsenal kui esimene top neljast langeja" jutt paneb õlgu kehitama, kõigil peale Liverpooli on tegelikult toimunud mingisugune taandareng. City oma kokku kraabitud heidikutega võib vabalt olla sama ohtlik kui eelmine aasta Spursi poolt suure hurraaga ostetud tohutu potentsiaal. Vahe on selles, et valdav osa nimesid on saadud Premist ja liigaga harjumine pole vähemalt küsimus, kokkumäng aga küll.
                Siiski klubidest kes reaalselt tiitli võivad võitja on suurima taandarengu teinud Arsenal, kaotada oma absoluutselt parim ründaja ning üks kaitsjatest kes oli pidev põhivend ning tuua vaid sisse mingi suvaline belglane/hollandlane on suur tagasihüpe, kuid see on siiski wengeri viga, et mõtleb alati liialt ette, ostab hunnik noorukeid kokku ning siis kui nad suureks kasvavad avaldavad soovi lahkuda ja nii nad lähevad. see on nagu mingi never-ending circle of stupidity.
                Kuna tean, et nüüd hõõrud nina alla fakti, et ronaldo ja tevez lahkusid, kellest viimane oli reaalsuses lihtsalt väga südamega fännide juures kuid kasu mis temast tuli oli kõvasti alla tema taseme. Ronaldo oli mängija kes ei mänginud siiski tiimi nimel vaid, et enda hinnasilti kergitada ning kosilasi ligi tõmmata, seda tegi ta edukalt. Selle käigus aitas ka väravatega meid loomulikult kuid siiski saada mängija nagu Owen kes headel tingimustel on väga kõrge klassiga mängija ei ole ka samasugune põnts nagu on arsenali kaks suurt müüki ilma vastavate ostudeta.
                Arvan, et arsenal see hooaeg veel välja ei kuku top 4st kuid kui city teeb veel vastavaid oste enne ülejärgmist hooaega siis arvatavasti on nemad ka kohe algusest peale kõva konkurent top 4a klubidele, hetkel peab seda näitama lihtsalt hooaja algus.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Tim| Vaata postitust
                  kaotada oma absoluutselt parim ründaja
                  Adebayor oli absoluutselt parim ründaja? Vist mitte.

                  Kommentaar


                    ei no selge on see, et võistkond on õhuke ju. kui mõni vigastus ka veel sisse tueb, mis mõnede meeste järjepidevust selles osas silmaspidades ka näha saab, siis tekib jamasid. vabalt olukorrad, kus kui kõik terved siis suudetakse teha asjalikud mängud suure neliku klubidega ja kui mõned katki siis jookseb diaby platsil ringi ja ei saada tagumise osa klubidest jagu....

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Tim| Vaata postitust
                      absoluutselt parim ründaja
                      Kel oli pea õhku täis ning kelle halvas mängus olid süüdi kõik peale tema enda. Umbes sama juttu räägiti pärast Henry lahkumist. Ründeliinis pole teda tõesti senini asendatud, kuid Ade jäi oma tasemelt ja olemiselt TH14'st pikalt maha.
                      Algselt postitas Tim| Vaata postitust
                      üks kaitsjatest kes oli pidev põhivend ning tuua vaid sisse mingi suvaline belglane/hollandlane
                      Tourest võib millalgi pisut pikemalt kirjutada, aga viimased paar hooaega vähenes tema mänguaeg ja ka füüsiline vorm progresseeruvalt. See suvaline belglane/hollandlane polegi nii suvaline kui üks teatud aafriklane, kes tuli kopikate eest klubisse seitse aastat tagasi täiesti tundmatu suurusena.
                      Algselt postitas Tim| Vaata postitust
                      Ronaldo oli mängija kes ei mänginud siiski tiimi nimel vaid, et enda hinnasilti kergitada ning kosilasi ligi tõmmata, seda tegi ta edukalt.
                      Ja terve senine karjäär Unitedis selle nimel, on ikka tõbras, kellele seda kolme järjestikust liigat ja CL karikat ikka vaja oli.
                      Algselt postitas Tim| Vaata postitust
                      Arvan, et arsenal see hooaeg veel välja ei kuku top 4st kuid kui city teeb veel vastavaid oste enne ülejärgmist hooaega siis arvatavasti on nemad ka kohe algusest peale kõva konkurent top 4a klubidele
                      Mine Tivoli Tuurile raske raha eest rahvale tulevikku ennustama. Jalgpallialaste prognoosidega oleks siiski asjalik oodata üleminekuakna sulgumiseni, kui Põhja-Londonis rohkem sisseliikumisi tõepoolest ei toimu võivad vaated tõesti tumedavõitu olla.

                      Kommentaar


                        tra, on ikka kvaliteetanalüütikute paraad siin täna.

                        lihtsalt küsiks, et kas arsene on nende 30nele lähenevate või seda piiri juba puudutanute eest kasumi väljavõtmisel tagantjärele märkimisvääselt valeks osutunud otsuseid teinud?

                        Kommentaar


                          Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
                          lihtsalt küsiks, et kas arsene on nende 30nele lähenevate või seda piiri juba puudutanute eest kasumi väljavõtmisel tagantjärele märkimisvääselt valeks osutunud otsuseid teinud?
                          Samas palju on Wenger varem oma põhimehi oma konkurentidele müünud? Raha on küll tore asi, kuid samas oleks ju jube sitt tunne, kui City Toure ja Ade eestvedamisel näiteks Euroopa koha Arsenali nina alt ära napsaks. Põhitäkud tuleb ikka piiri taha müüa.

                          Kommentaar


                            One nil to the Arsenal.

                            ---

                            Kas Togo kvalifitseerus musta mandri karikavõistlustele?

                            Kommentaar


                              Algselt postitas eika Vaata postitust
                              Raha on küll tore asi, kuid samas oleks ju jube sitt tunne, kui City Toure ja Ade eestvedamisel näiteks Euroopa koha Arsenali nina alt ära napsaks. Põhitäkud tuleb ikka piiri taha müüa.
                              Oleks sitt, aga ükski piiritagune poleks kahe afrikaani eest pooltki sellist nutsu tagunud. Nüüd võiks arukalt re-investeerida.

                              Algselt postitas acca Vaata postitust
                              Kas Togo kvalifitseerus musta mandri karikavõistlustele?
                              Tõenäosused on head, ei viitsi pikalt seletada uuri ise

                              Kommentaar


                                Mõned vennad panevad meid juba enne hooaja algust nii sinna, kui tänna.
                                Tervelt kuu aega on üleminekuaken avatud siiski?! Oodake ja siis näete, isegi kui keegi ei liitu, on meil Eduardo, kes vajab lihtsalt mängupraktikat ning Rosicky, kellele peame me aega andma, küll tuleb.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X