Näed siis, lausa nii sitt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustEnne suve ei soovita purkse kellelegi, olen seda omal nahal tundnud. Aga milline see kihlvedu oleks? Et Bendtner lööb rohkem väravaid kui Adebayor? Selle peale muidugi mitte, sest väravalöömine sõltub mängitud mängude ja minutite arvust. Aga et 38 mänguga 15 lööb, selle peale võin vabalt õlled-peedid panna. Mida sa mulle osta tahad?
KULDVASIKA KARIKAS VOL2 (esimene oli mulle niigi edukas): võitja teeb prae, Sleep toob veinid. Bendtner over/under 15 väravat liigas. vandersell 15 või üle, mina alla.
Wengerile võid kirjutada: FU, lõpeta liinide staaride müümine ja parem ehita nende ümber.
P.S. Kuidagi naljakas, et kihlvedu Ade - Bend ei soovi keegi võtta, kuigi tuu valge poizz pidi vähemalt sama hea olema ja Adel on umbes kaheksa korda rohkem konkurente. Ütleb nii mõndagi või siis kaval diversioon.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustP.S. Kuidagi naljakas, et kihlvedu Ade - Bend ei soovi keegi võtta, kuigi tuu valge poizz pidi vähemalt sama hea olema ja Adel on umbes kaheksa korda rohkem konkurente. Ütleb nii mõndagi või siis kaval diversioon.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustOk, võtan vastu!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustPead rohkem internetis olema. Jäid hiljaks, ma tervet kommuuni ka toita ei suuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustNüüd ei julge sina? Sain aru, et sa eelmises postis provotseerisid...When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustWengerile võid kirjutada: FU, lõpeta liinide staaride müümine ja parem ehita nende ümber.
Kommentaar
-
Algselt postitas acca Vaata postitust
Kas Togo kvalifitseerus musta mandri karikavõistlustele?
aa, kas adekas ei loobunudki koondisest umbes peale eelmist mm-i? lihtsalt ähvardas?GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKui Ade kihlvedu sõltub minutite ja mängude arvust, siis millest see 15 värava kihlvedu sõltub? Aga noh, ei peagi loogiline olema.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustEsmalt tahtsin teha ettepaneku lisada mängud/väravad koefitsent, mis oleks võrdne 15 väravaga 38. mängus aga olgu, kui peaksid võitma, siis ostan sulle nii suure prae, et siga ka ei söö!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMa usun ikkagi, et Arsenali puhul on praegu küsimus puhtalt ja ainult finantsiline
meeskonna tugevdamisega pole sellel midagi tegemist. Varade realiseerimine on kaudne, sest silmis on vaid võlamaksed.
Ning kes ikka Songi tahaks.
Miks aga juba enne staadionit ja kriisi olulisi varasid müüma hakati ning meeskonda hoopiski ei tugevdatud - no seda ei tea Wenger tõenäoliselt ise kah.
---
Algselt postitas vaikiv meesaa, kas adekas ei loobunudki koondisest umbes peale eelmist mm-i? lihtsalt ähvardas?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar