Wenger lubas 1-2 mängijat tuua, üks kaitsja ja teine dmf, oleks korras asi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustJärjekordne kuulujutt, aga keegi oskab öelda mis mehega on tegu?
http://www.tribalfootball.com/arsena...afellay-261059Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Chamakhi eest tahab Bordeaux saada 15 milli €. No sellist raha ei maksaks küll tema eest. Aga samas nende põhjendus on loogiline. "Kui Gomis on väärt 15 milli siis on Chamakh väärt vähemalt sama palju." Ma ise mõtleks tegelt samamoodi.
Siiski jätaks selle ründaja ostmata sel aastal. Olemas juba küllalt neid. Ostaks parem kaitsva pooliku ja kaitsja.
Vieira kohta ütleks nii palju, et mina ei näe tema tagasi võtmisel praegusel hetkel küll mõtet. Kui siis ainult vahetusmeheks. Mehe parimad aastad selgelt möödas, aga kes teab. Järsku veel üllatab. Leiab uuesti motivatsiooni kui Arsenali tuleb.
Wenger võiks korra oma prantsuse liiga poliitikat jätkata ja osta Sakho kaitsesse! Ja visaku see Silvestre minema sealt. Willy ka.
Viimased kuulujutud on ka, et Eboue't ei müüdagi maha kuna Viola honopallid ei pakkunud nii palju kui Wenger ta eest tahtis Kurat küll, Kolo müüb maha ja siis Eboue jätab alles
Kommentaar
-
noh. kõiki kõlakaid ei pea ka uskuma.
võib aga ei pea.
eboue müümise vastu räägib see, mida ka siin on varem öeldud, et see jätab parema ääre õhukeseks. kes kaitses sagnat asendab? lihtsalt müümise pärast seda küll mõtet teha pole. samas arvan ikkagi, et ju ta läheb. nagu ka phil.
vieira osas on segased tunded. tagasitulek lõhuks tõenäoliselt mõned ilusad mälestused - teisalt on vastaste hirmutamisel, kunst, mida pv4 endiselt valdab, ka oma roll. samas jällegi, ebatõenäoline.
times kirjutab, et wenger tahab järgmiseks nädalaks võimalikud üleminekud purki panna. samas on see tõenäoliselt lihtsalt üks samm läbirääkimistel. kui üldse mingeid rääkimisi on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Plague89 Vaata postitustMehe parimad aastad selgelt möödas, aga kes teab. Järsku veel üllatab. Leiab uuesti motivatsiooni kui Arsenali tuleb.
Algselt postitas Plague89 Vaata postitustJa visaku see Silvestre minema sealt. Willy ka.
Viimased kuulujutud on ka, et Eboue't ei müüdagi maha kuna Viola honopallid ei pakkunud nii palju kui Wenger ta eest tahtis Kurat küll, Kolo müüb maha ja siis Eboue jätab alles
Eboue minekule olen ma üha enam vastu. Kuigi ta pole eriti rahul pingil istumisega, suudab ta täiesti rahuldavalt katta ära kaks positsiooni paremäärel ja erinevalt vasakkaitsest, kus valik on korralik, pole paremale kedagi rohkem võtta. Pärast veebruarikuist punase kaardi insidenti Spudsi vastu suutis ta end lõpuks kokku võtta, edaspidi võis täheldada vähem igasugu platsil mögisemist ja hädaldamist ning vähemalt avalikult ei ajanud ta oma halbu esitusi teiste kaela ja siunanud fänne. Saadud mänguminutitel viitsis ta vähemalt joosta ja palli taga ajada. Pre-seasonil on ta ka tahtmist täis olnud, kuigi talle omaselt ei tule kõik alati välja. Pealegi kes hakkab lahkudes meie resident diveriks ning tiigrikostüümi kandjaks/meeskonna klouniks.
Kommentaar
-
Olgu! Aga ainult selle tiigrikostüümi eest laseme tal jääda!
Chamakhi vastu poleks mul otseselt midagi - ega me tema liitumisel ju nõrgemaks ei muutuks otseselt. 15mil on suht ulme küll ... aga ma arvan, et mida päev edasi transfer windowi sulgumise poole, seda enam prantslased mõistavad et mees jalutab tasuta minema ja ikkagi on sunnitud müüma selle eest mida pakutakse neile. Kas me reaalselt teda ka vajame on teine asi - aga ma arvan et Wenger tahab temaga backupida Eduardo ja RvP teadaolevad pisivigastused. Need tulevad paratamatult. Kahjuks.
CB on nüüd juba CDMist tähtsamaks muutunud ... me oleme reaalselt 2 vigastuse kaugusel Sylvestre-Song CB paarist ja ma arvan et CDMi kohale ei tule ühti uut meest see hooaeg. Song hakkab seda mängima. Aga üht kaitsjat oleks vaja - Hangeland oleks kahtlemata parim. Subotic oleks ka väga hea. Sakho ma arvan et jätkab aasta veel prantsusmaal ja saab stabiilselt mängupraktikat.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar