320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Milline imekspandav järeldus. Madrid sai muidu pre-seasonil pisut pooletoobise koosseisuga 2-1, nagu enamik selle teema lugejaid ilmselt teavad. Arshavini imeteod kompenseerisid meie ligadi-logadi kaitse.
Aga kui need seedingud tõesti tõele vastavad, siis Lyonist või Stuttgartist pääsemine on üsna abiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustHea ,et Lyoni, Atleticot või Stuttgarti ei tulnud.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustLeib ja Mad Jens polekski saanud vastaseks tulla.Algselt postitas jyriöö Vaata postitustHea, et Lyon ja Stuttgart siis Arsenaliga sarnaselt asetatud klubid ei olnud.
Kommentaar
-
No Celtic pole see kõige hullem sealt minu arust, kui võinuks minna samuti paremini.
Aga siiski, on neilt läinud nüüd Nakamura, kes oli minu silmis üks teravamaid vendi sealt satsist, võibolla Samaras ka isegi ning McGready.
Samuti olevat Wenger öelnud Daily Mailile, et kui Senderos lahkub Evertoni, oldakse valmis kohe Hangelandi jahtima.
Kommentaar
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustNo Celtic pole see kõige hullem sealt minu arust, kui võinuks minna samuti paremini.
Aga siiski, on neilt läinud nüüd Nakamura, kes oli minu silmis üks teravamaid vendi sealt satsist, võibolla Samaras ka isegi ning McGready.
Samuti olevat Wenger öelnud Daily Mailile, et kui Senderos lahkub Evertoni, oldakse valmis kohe Hangelandi jahtima."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustSamuti olevat Wenger öelnud Daily Mailile, et kui Senderos lahkub Evertoni, oldakse valmis kohe Hangelandi jahtima.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar