Aga Theo on...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustEi tahaks küll mängu ajal kommenteerida, aga ma lihtsalt pean. Sest vaimusilmas on juba mängujärgne pressikas ja Wengeri kommentaar: I did not zii zi inzident.
Valus daiv, valus.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustSa ei näinud Guardiani artiklit Wengerist sel teemal?Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
niivõrd selgelt vastasest üle olles võiks tõesti veidi vähem muru seest pennide otsimisega tegeleda. eeskätt kehtib muidugi Eduardo, aga ka nt Sagna kohta.
a mis muidu pendlaolukorda puudutab, siis eristuks massist ja konstateeriks hoopis fakti, et Mejuto Gonzalez täidab maailma kõige tülgastavama kohtuniku rolli endiselt täie eduga. graham poll on ülim professionaal selle hüsteerikuga võrreldes.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Mitte, et see nüüd midagi juurde annaks diskussioonile, aga ma ei kujuta ka ette, mida peaks üks sellisel tasemel peatreener selle peale ütlema.
Valik üks: jah, mängija viskas end murule e ühesõnaga pettis kohtunikku ja vastaseid. Häbiväärne ja ma kindlasti "karistan" teda korraliku spankinguga kõigi ees.
Mis see siis meeskonna garderoobis põhjustaks?
Valik kaks: Ei noh... oli ju puhas viga, vaesel ründajal sõideti jalad alt, hea et jalgu ei murtud. Telekordustestki ju kõigile näha.
Mis see siis nn ringkondades (meedia) tekitaks?
Seega, sealt treeneripingilt ei ole sellist intsidenti tõesti näha, isegi kui tahaks.
Kes see eesti kirjandusklassik oligi: enne, kui hukka mõista, võiks mõista (vabas sõnastuses, ei viitsi googeldada)."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMitte, et see nüüd midagi juurde annaks diskussioonile, aga ma ei kujuta ka ette, mida peaks üks sellisel tasemel peatreener selle peale ütlema.
Valik üks: jah, mängija viskas end murule e ühesõnaga pettis kohtunikku ja vastaseid. Häbiväärne ja ma kindlasti "karistan" teda korraliku spankinguga kõigi ees.
Mis see siis meeskonna garderoobis põhjustaks?
Valik kaks: Ei noh... oli ju puhas viga, vaesel ründajal sõideti jalad alt, hea et jalgu ei murtud. Telekordustestki ju kõigile näha.
Mis see siis nn ringkondades (meedia) tekitaks?
Seega, sealt treeneripingilt ei ole sellist intsidenti tõesti näha, isegi kui tahaks.
Kes see eesti kirjandusklassik oligi: enne, kui hukka mõista, võiks mõista (vabas sõnastuses, ei viitsi googeldada).
Kommentaar
-
Eks seda pennut poleks pidand vast jah andma, aga kohtuniku kaitseks ütleks seda, et seda oli tõesti raske tal näha, et puudet praktiliselt polnudki. 3-1 tulemus pole paha. Donati värav oli päris kena ja oli tore, et ka Celticu fännid said miskit. Olid nad mäng läbi seal ikka omasid ergutamas. Respect.
Hea, et ka Wilshere sai mängu aega, kuigi tal väga hästi täna ei läinud. Hea oli vaadata ka, et kui keldid hakkasid Jack'iga õiendama siis Denilson oli kohe kaitsmas teda, kuigi vastas olid karvased šoti kollid
Aga nüüd võib õnnelikult siiski magama minna.
PS Nohik kuule. Võta see pilt sealt allkirja alt ära. Ei viitsi mingit rõvedust igas foorumi teemas näha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar