Ma kuulsin mida ManU fännid olid staadionil Wengerile korduvalt laulnud. Nimelt "Sit down you paedophile". Kurat, FA võiks siukse asja eest ikka midagi ManU'le teha ka! Ehk siis nende "fännid" õpivad teisi ka natukese austama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Plague89 Vaata postitustMa kuulsin mida ManU fännid olid staadionil Wengerile korduvalt laulnud. Nimelt "Sit down you paedophile". Kurat, FA võiks siukse asja eest ikka midagi ManU'le teha ka! Ehk siis nende "fännid" õpivad teisi ka natukese austama.
Kommentaar
-
ei no bwoo hoo, tooge taskurätti. ma kujutan nüüd moralistide tormijooksu juba ette, aga see on siiski suht tavaline banter, mitte midagi enamat. nõus, et päris piiripealne, aga ega nad 'arsene-arsene, where is maddie' ka nüüd ei laula.
ja Wengeri suhtes on erinevalt mitmest teisest managerist respekt tegelikult paljude Unitedi fännide seas ikka üsna kõrgel, usu või mitte.
mis Hillsborough või Heyseli teemat puudutab, siis ma ei kujuta küll ette, kes või kus neid niimoodi laulnud on, et tasuks see teema Unitediga seoses üles võtta? kõige vähem veel "c***** t**** is a blue, he hates munichs" klubi toetajatel.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustmis Hillsborough või Heyseli teemat puudutab, siis ma ei kujuta küll ette, kes või kus neid niimoodi laulnud on, et tasuks see teema Unitediga seoses üles võtta? kõige vähem veel "c***** t**** is a blue, he hates munichs" klubi toetajatel.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustnonii, uefa-idioodid lõidki pretsedendi. loodetavasti ollakse uue reegli rakendamisel järjepidevad.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmis reeglist jutt käib?
Kommentaar
-
Algselt postitas Plague89 Vaata postitustEt nüüd oldaks sama karmid ka kõigile teistele!
Kommentaar
-
Algselt postitas Gay Fish Vaata postitustMiks see hea oleks?
Et koigile ausalt ühte moodi? Et vähem sukeldumisi oleks ja vähem sobi tegemist?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar