Algselt postitas Svenniid
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Victoria Concordia Crescit
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustEi tea kas mul nüüd mingid anti-Diaby prillid ees, aga muidu voolava ründemängu juures jäid kuidagi eriti silma tema paar halba lahendust kauglöökide näol ning korduvad pallikaotused/valesöödud.
Oli hea näide mingi 3 aasta tagune hooaeg, kui praktiliselt kauglööke ei tehtudki ( polnud ka sellist meest, kes distantsilt lüüa oleks osanud ) üritati koguaeg palliga värvasse joosta ja tulemus oli nüri rünnak umbkaitse vastu.
Sellega muidugi nõustun, et paremini võiks lüüa.
Kommentaar
-
Kaugelt võiks võimalusel alati proovida, sel hooajal näikse mängijatel selleks ka varasemast vabam luba olema. Aga kui platsil on Van Persie, Fabregas, Rosicky, Arshavin ja Diaby, siis eelistaks proovija rollis pigem näha nelja esimest, kuigi eks vahel tuleb see kõige kavalam pauk ikkagi luuavarrest. Selge, et Diaby poolt oli see üle keskmise tugev mäng, tahaks siiski enamat näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustKaugelt võiks võimalusel alati proovida, sel hooajal näikse mängijatel selleks ka varasemast vabam luba olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustKauglööke on siiski vaja aegajalt teha kasvõi põhimõtteliseltMinu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustMina käin iga laupäev Arsenali mänge vaatamas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raidur Vaata postitustEnam pole vist kahtlust härra jyriöö eelistustes.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustNo ma ei saa ju endale nööri kaela panna seetõttu, et mu sõbrad on Arse ja Manku fännid. Peab seda taaka kandma paraku.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustNo ma ei saa ju endale nööri kaela pannaAlgselt postitas mcnamara Vaata postitustSellest on tõesti kahju.
Mis sul jyrka vastu on?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMis sul jyrka vastu on?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar